reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Witam,próbowałam nadrobić ale czasu brak może wieczorem,a miałam czytać chociaż regularnie:zawstydzona/y:Wczoraj wróciłyśmy do domu nie bez ekscesów(zemdlałam w autobusie) pózniej wymiotowałam także wrażeń było teraz wypoczywam.
Zaczeło mnie boleć spojenie łonowe i przy dużym wysiłku ciężko nawet nogę podnieśc,a wizyta dopiero 12 lutego,cóż jak będzie gorzej to przełoże wizytę na wcześniejszy termin.
witam nowe dziewczyny,widziałam że mamy przewagę chłopców na razie ,ciekawe czy się utrzyma:tak:
Zdrowia dla schorowanych,pogoda sprzyjająca infekcją także dbajcie o siebie i maleństwa!!
Lecę się ogarnąć trochę,zapomniałam że dziś wizyta u dentysty,a tak chętnie przeleżałabym cały dzień...

hej dziewczyny...
u mnie straszne zamieszanie od poniedziałku....
najpierw moje badanie krwi -co to nie chciała krew lecieć i położna wyciskała mi z ręki do probówki ;/
we wtorek cudny dzień , bo byłam na wizycie ,zobaczyłam moją Żabę co to stałą się Żabkiem ;)-także prawdopodobnie trzeci synuś ....
Dziś byłam ze starszakiem na badaniu endoskopowym nosa ,bo ma wieczny katar i chrapie okrutnie
no i lekko jestem zdołowana - alergia , migdał do usunięcia i jeszcze jakies zmiany guzowate w nosie ....aż brzuch mi się zaczął napinac ...

całe szczęście ,że nie muszę polegać na państwowej służbie zdrowia ,bo pewnie jeszcze bym stałą w kolejkach do lekarzy....jednak abonament w prywatnej -u mnie Medicover -to duży komfort ,zwłaszcza jak się cos dzieje ....

a ja rosnę w szerz-całe szczęście ,że tylko wizualnie ,bo waga stoi ;) Żabek też rośnie i znowu wymiarowo jest większy niz termin z OM .
Miłego dnia i zdrówka wszystkim chorowitkom

reklama
Do góry