reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
hej dziewczyny ja dzisiaj cały dzień w biegu rano zrobiłam sałatkę i placek, bo jutro gości mam na wekeend, później sprzątanie a na koniec musze rozebrać jeszcze choinkę..

ja coś czuję że przewaga będzie chłopców :) wszędzie kto jest w ciąży słyszę że mam mieć syna.. zobaczymy jak i na naszym forum będzie :)

Też mam wrażenie, że więcej chłopców się rodzi dookoła.

Ja po wizycie pierwszej w nowej przychodni - przy szpitalu na Madalińskiego. Bez USG oczywiście. Wszystko jest ok i mam termin USG połówkowego - 5 marca, już nie mogę się doczekać, żeby poznać płeć:))

Też mam wrażenie, że więcej chłopców się rodzi dookoła.

Ja po wizycie pierwszej w nowej przychodni - przy szpitalu na Madalińskiego. Bez USG oczywiście. Wszystko jest ok i mam termin USG połówkowego - 5 marca, już nie mogę się doczekać, żeby poznać płeć:))

Ewcia a zadowolona jesteś z tej przychodni przyszpitalnej? Planuję rodzić w szpitalu na Madalińskiego lub Żelaznej i może tez wybiorę się na wizyty z NFZ. Na początku ciąży bylam tam na izbie przyjęć i zajął się mną fantastyczny personel. Jeśli po cesarce miałabym taką opiekę to byłoby świetnie.

Blacksilk - Tam jest masa młodych pracowników i zawsze wszyscy mili:) Już rodziłam tam dwa razy i może ze dwie osoby co mi nie przypadły do gustu, a tak wszyscy super. Dziś wrażenie też pozytywne, trochę czekania, ale państwowo to standard, więc jestem na to przygotowana, zresztą nie było tak źle, a jeszcze sobie z innymi ciężarówkami pod gabinetem pogadałam:) Lekarz też był bardzo spoko.

Blacksilk - Tam jest masa młodych pracowników i zawsze wszyscy mili:) Już rodziłam tam dwa razy i może ze dwie osoby co mi nie przypadły do gustu, a tak wszyscy super. Dziś wrażenie też pozytywne, trochę czekania, ale państwowo to standard, więc jestem na to przygotowana, zresztą nie było tak źle, a jeszcze sobie z innymi ciężarówkami pod gabinetem pogadałam:) Lekarz też był bardzo spoko.

Ewcia to lepszej rekomendacji nie mogłam przeczytać, skoro rodzilas juz tam i jesteś zadowolona. Dziękuję :-) Ja będę miała cesarkę, więc biorę pod uwagę tylko te 2 szpitale, o których pisalam wyżej.

Blacksilk, może się spotkamy na Żelaznej (; bo ja na pewno tam i już się też do nich do szkoły rodzenia zapisałam. zajęłam ostatnie miejsce na termin w maju (!) mają strasznie obłożone.

reklama
Do góry