reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
hej dziewczyny ja dzisiaj cały dzień w biegu rano zrobiłam sałatkę i placek, bo jutro gości mam na wekeend, później sprzątanie a na koniec musze rozebrać jeszcze choinkę..

ja coś czuję że przewaga będzie chłopców :) wszędzie kto jest w ciąży słyszę że mam mieć syna.. zobaczymy jak i na naszym forum będzie :)

Też mam wrażenie, że więcej chłopców się rodzi dookoła.

Ja po wizycie pierwszej w nowej przychodni - przy szpitalu na Madalińskiego. Bez USG oczywiście. Wszystko jest ok i mam termin USG połówkowego - 5 marca, już nie mogę się doczekać, żeby poznać płeć:))

Też mam wrażenie, że więcej chłopców się rodzi dookoła.

Ja po wizycie pierwszej w nowej przychodni - przy szpitalu na Madalińskiego. Bez USG oczywiście. Wszystko jest ok i mam termin USG połówkowego - 5 marca, już nie mogę się doczekać, żeby poznać płeć:))

Ewcia a zadowolona jesteś z tej przychodni przyszpitalnej? Planuję rodzić w szpitalu na Madalińskiego lub Żelaznej i może tez wybiorę się na wizyty z NFZ. Na początku ciąży bylam tam na izbie przyjęć i zajął się mną fantastyczny personel. Jeśli po cesarce miałabym taką opiekę to byłoby świetnie.

Blacksilk - Tam jest masa młodych pracowników i zawsze wszyscy mili:) Już rodziłam tam dwa razy i może ze dwie osoby co mi nie przypadły do gustu, a tak wszyscy super. Dziś wrażenie też pozytywne, trochę czekania, ale państwowo to standard, więc jestem na to przygotowana, zresztą nie było tak źle, a jeszcze sobie z innymi ciężarówkami pod gabinetem pogadałam:) Lekarz też był bardzo spoko.

Blacksilk - Tam jest masa młodych pracowników i zawsze wszyscy mili:) Już rodziłam tam dwa razy i może ze dwie osoby co mi nie przypadły do gustu, a tak wszyscy super. Dziś wrażenie też pozytywne, trochę czekania, ale państwowo to standard, więc jestem na to przygotowana, zresztą nie było tak źle, a jeszcze sobie z innymi ciężarówkami pod gabinetem pogadałam:) Lekarz też był bardzo spoko.

Ewcia to lepszej rekomendacji nie mogłam przeczytać, skoro rodzilas juz tam i jesteś zadowolona. Dziękuję :-) Ja będę miała cesarkę, więc biorę pod uwagę tylko te 2 szpitale, o których pisalam wyżej.

Blacksilk, może się spotkamy na Żelaznej (; bo ja na pewno tam i już się też do nich do szkoły rodzenia zapisałam. zajęłam ostatnie miejsce na termin w maju (!) mają strasznie obłożone.

reklama
Do góry