P
pani.olga
Gość
a ja mam jutro USG nerek, bo badania moczu nic nie wykazały, a nera boli nadal...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klara gratuluje 3ciego synusia Moze 4 sie urodzi corunia
Ha! I na forum nadal przewaga chlopcow
Też mam wrażenie, że więcej chłopców się rodzi dookoła.
Ja po wizycie pierwszej w nowej przychodni - przy szpitalu na Madalińskiego. Bez USG oczywiście. Wszystko jest ok i mam termin USG połówkowego - 5 marca, już nie mogę się doczekać, żeby poznać płeć)
Blacksilk - Tam jest masa młodych pracowników i zawsze wszyscy mili Już rodziłam tam dwa razy i może ze dwie osoby co mi nie przypadły do gustu, a tak wszyscy super. Dziś wrażenie też pozytywne, trochę czekania, ale państwowo to standard, więc jestem na to przygotowana, zresztą nie było tak źle, a jeszcze sobie z innymi ciężarówkami pod gabinetem pogadałam Lekarz też był bardzo spoko.
Blacksilk, może się spotkamy na Żelaznej (; bo ja na pewno tam i już się też do nich do szkoły rodzenia zapisałam. zajęłam ostatnie miejsce na termin w maju (!) mają strasznie obłożone.
Olga ale Ty w szpitalu czy w domu narodzin chcesz rodzic?Blacksilk, może się spotkamy na Żelaznej (; bo ja na pewno tam i już się też do nich do szkoły rodzenia zapisałam. zajęłam ostatnie miejsce na termin w maju (!) mają strasznie obłożone.