reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam się i ja :) Fajnie że znacie datę poczęcia waszego maleństwa :) Ja ostatni okres miałam 29 wrzesień... a hulaliśmy praktycznie codziennie i to standardowo stosunek przerywany od ponad 3 lat i nigdy nic się nie stało a tu bum , 30 pazdziernika zrobiłam sobie test i wyszły dwie kreseczki , druga wprawdzie bardzo blada... Okres mam nie regularny także nie wiem kiedy doszło do poczęcia... w jakiej pozycji... w jakich okolicznościach... :-p Na razie termin mam tak jak z OM czyli na 4 lipiec ale będzie cc więc po 20 czerwca maluch będzie już z nami :tak:

reklama
Witam u mnie dziś na dworze piękne słońce ... a ja obudziłam się z bólem gardła, wczoraj siedziałam w domu, nie piłam nic zimnego ani gazowanego nie wiem skąd to;/

U mnie dzisiaj tez kiepsko z samopoczuciem. Prosilam o wolne ale oczywiście nie dostałam go bo zawsze " przdluzamy " sobie weekendy ( źle samopoczucie w czwartek albo piątek :/ ). Nerwowka tylko, człowiek ma cały urlop do wykorzystania a nie może go wziąść wtedy kiedy tego potrzebuje. Mój brzuch dzisiaj odmawia posłuszeństwa, może nie tyle co brzuch tylko to chyba macica, bo ból podobny jak do miesiączki tylko 10x gorszy aż ciężko się wyprostować :(

nie przewiało Cię gdzieś?

martyska a L4?

Miq umowilam się z moją panią doktor, że 13.02 dostane juz zwolnienie do końca ciąży. Ale jeśli dziś pójdę na rozmowę i dalej nie dotrze do nich to ze niemam siły siedzieć w pracy tylko musze poleżeć to zawijam Kiece i idę po zwolnienie chociaż na kilka dni

Miq umowilam się z moją panią doktor, że 13.02 dostane juz zwolnienie do końca ciąży. Ale jeśli dziś pójdę na rozmowę i dalej nie dotrze do nich to ze niemam siły siedzieć w pracy tylko musze poleżeć to zawijam Kiece i idę po zwolnienie chociaż na kilka dni
Pamietaj, ze praca, praca a le dzidizia jest najważniejsza!

Martyska i dobrze robisz! Niech sie gonia, jak nie potrafia zrozumiec, ze w ciazy masz prawo sie zle czuc.

Miq gdzie sie tak zalatwilas?

Angi moze w tournee po przedszkolach sie tak zalatwialas...

A mi znowu niedobrze... Znowu zoladek boli do tego jakby zgaga...? Juz nie mam sily :( a tak sie cieszylam, ze juz mi lepiej bylo.
ps. zjadlam tylko platki owsiane gorskie na mleku...

reklama
Martyska i dobrze robisz! Niech sie gonia, jak nie potrafia zrozumiec, ze w ciazy masz prawo sie zle czuc.

Miq gdzie sie tak zalatwilas?

Angi moze w tournee po przedszkolach sie tak zalatwialas...

A mi znowu niedobrze... Znowu zoladek boli do tego jakby zgaga...? Juz nie mam sily :( a tak sie cieszylam, ze juz mi lepiej bylo.
ps. zjadlam tylko platki owsiane gorskie na mleku...
no własnie nie wiem, wczoraj nie wychodziłam, bo paskudnie u Nas było i nie wiem skąd ten ból gardła i lekki katar

Do góry