reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

hey dziewczyny ale ten czas leci już październikowe 2015 się pojawiły :-) jutro już moja wizyta nie mogę się doczekać cały tydzień już spać nie mogłam .......:-)

co do bólów brzucha mnie też pobolewa od czasu do czasu kłuje ....posiew moczu z pochwy i ogólne moczu wyszły bdb także jest ok........ a jak myślicie wspominać lekarzowi o tym epizodzie z tą krwią więcej mi się to nie zdarzyło i nie mam żadnych dolegliwości z "tamtej " strony

reklama
Madziula ja bym powiedziala... W koncu to krwawienie bylo... Ja o glupima katarku czy bolu glowy mowie a co dopiero o tak powaznych objawach.

no wiem ale jutro chciałam iść z moim P na wizytę i wiesz Monia jak to miło przy dwóch facetach taki temat poruszać :zawstydzona/y: kurcze czemu u mnie zawsze musi być coś.............mogłam nie spojrzeć na ten durny papier i nie było by sprawy;-) no nic coś wykombinuje najwyżej jak już wyjdziemy z gabinetu to wrócę na chwilę sama do lekarza bo i tak z tego co wiem jestem ostatnia

Madzia ale to temat jak kazdy ;) a pociesz Cie, ze hemoroidy ma spora liczba mezczyzn wiec temat im jest calkiem dobrze znany ;) Madziu jestem pewna, ze Twoj maz podejdzie do tego tematu jak do kazdego innego, zdrowie Twoje i dzidziusia jest najwazniejsze a to moze miec na nie jakis wplyw. Krew nie pojawia sie bez przyczyny.

dzięki za wsparcie przynajmniej tu mogę się pożalić niestety takie wychowanie z domu że się krępuje i o takich sprawach nikomu nie mówię:zawstydzona/y:

Tak Madziula nawet zapobiegawczo by wiedział lub powiedział jak reagować :)

Czuje jak nic że jutro obudzę się z mega obrzękiem ucha i mega bólem :/ na razie czuje że promieniuje :/ ehh katastrofa :/

Madziu ale nie mozesz o takich sprawach nie mowic jak cos Ci sie dzieje... a krew jest zawsze powaznym objawem. Twoj maz jest madrym, wyksztalconym facetem i jestem pewna, ze zrozumie i potraktuje to powaznie i odbierze to dokladnie w tych samych kategoriach jakbys mowila o krwawieniu z nosa. NIe ma sensu krepowac sie swojego ciala a tym bardziej swoich dolegliwosci. Pupa czesc ciala jak kazda! Odbyt taki sam narzad jak inne i tak samo musimy o niego dbac :) Nie martw sie na zas, ale powiedz lekarzowi o tamtej sytuacji a Twoj maz na pewno bedzie dumny, ze dbasz o swoje zdrowie i dzidziusia :)

Dziewczyny czy zmiana lekarza z nfz niesie za sobą jakieś konsekwencje ? Można sobie zmienić lekarza jeśli ten "nasz" okaże się że nie spełnia naszych oczekiwań i czujemy się olewane... Myślę nad zmianą.. Nie dość że mam zły dojazd to w dodatku czuję się lekceważona... :eek:

reklama
na początku myślałam, że w szpitalu, ale teraz rozważam też dom narodzin, bo dużo dobrego się naczytałam i oni dostali certyfikat of fundacji Dobrze Urodzeni.
Olga z tego co ja wiem, to w sw. Zofii jest tak, ze jak przyjezdzasz rodzic i nie ma miejsc w szpitalu to albo odsylaja Cie do innego szpitala albo do domu narodzin. Ja bym sie chyba troche cykala w domu narodzin rodzic.

Do góry