reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Witam kobietki,

co do palenia papierosów- przed ciążą paliłam 15 lat około 5 papierosów dziennie. Jak zobaczyłam dwie krechy od
razu odrzuciłam papierosy, chciałam zapalić ostatniego po teście ale już nie mogłam. Na razie daje rade, chociaż ostatnio wzięłam parę buszków od koleżanki i nie mogłam zasnąć z wyrzutów sumienia. Jak ja mogłam, od razu wyobraziłam sobie czarne wody płodowe ( przy palaczkach w ciąży), że ta niewinna istotka musi taki szajs dostawać, no i przez chwilkę oddychał dzieciaczek jak przez słomkę :(
Jak widzę kobietę z fajką to mnie krew zalewa, jak można być tak egoistyczną matką.

Co do przeziębień- rutinoskorbin stawia na nogi, można nawet brać 2 tabletki dziennie.
Mi bardzo pomógł przy krwiakach na początku ciąży wzmacniając naczynia krwionośne.

Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia,
byle do wiosny :-D

dziewczyny mialam robiona ostatnio cytologie. niby jest ok bo grupa 1 prawidlowe komorki itd ze rozmaz prawidlowy ale mam napisane odczyn leukocytarny i co to jest jest sie czym martwic czy nie? wizyte u gina mam dopiero 17lutego..

Witam:) Jestem już po wizycie i USG maluszek odpowiada 17 tydz i 3 dzień:) Mierzy 14.21 cm i waży 213.88 g :)
Jestem szczęśliwa bo zdrowo maleństwo rośnie, nic złego się nie dzieje ale... prawdopodobnie to nie chłopczyk tylko dziewczynka:-)

He he i co tu zrobić ;) kiedy masz wizytę teraz :)? Nie wiem czy zmieniać czy zostawić na razie jak jest na naszej liście :-)

reklama
Czesc dziwczyny :) Ja nadal choruje zoladkowo... :( Meczarnia strazna do tego dzisiaj uaktywnil sie moj super tesc i zadyma na pol rodziny... Maz sercowiec, wiec ja (w ciazy) wzielam sie za wyjasnianie wszystkiego, szybko poszlo i rodzina wersje prawdziwa juz zna a z tesciem nadal nie gadamy... Oj ciezki czlowiek z niego. Za to brat tescia jest niewiele starszy ode mnie, cudowny czlowiek! Bedzie chrzestnym naszego dziecka :) tylko ciiiiii bo jeszcze o tym nie wie ;)

Karolina wlasnie sie tego boje, ze nasz synek stanie sie coreczka ;) hihi

Do góry