reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

co do palenia to sie nie wypowiem bo nigdy nie palilam nigdy mnie nie ciagnelo...wzyciu moze wypalilam z 5 papierosów bardziej dla sprubowania

ja dzis obudzilam sie z bolem glowy, oklady nie pomogly i musialam wziąsc apap

Narazie nadal z m trwaja dyskusje kiedy robimy i czy robimy remoncik bo on chce okno wymienić wiec dopiero na wiosn e...trudno sie z chlopem dogadac zwlaszcza ze ja to chce teraz

reklama
ja bez wagi jakos zyje. wole sprawdzac u gina zawsze na jednej tej samej niz sprawdzac na kilku i bedzie mi pokazywalo rozna wage;D wiec wystarczy mi jak co miesiac jestem ważona u lekarza;p

no, po konsultacji z lekarzem okazało się, że mam prawdopodobnie kolkę nerkową /: nie jest groźna, ale za to bolesna. mam zrobić posiew i badanie ogólne moczu.

A1990 - ja olewam wagę u lekarza. W domu ważę się ranno na czczo i bez ubrania i wyniki są bardziej miarodajne, bo u lekarza to różne ubrania mam na sobie i różnie najedzona jestem.

Kunda - zupełnie zrozumiały syndrom wicia gniazda;) Ja też planuję urządzić ostatni nieurządzony u nas pokój, tylko musi się wyprowadzić nasz kolega, który go wynajmuje;) A w innych pomieszczeniach to już nic za bardzo nie da się zrobić, bo są małe i naćkane tam totalnie. W pierwszej ciąży to miałam pole do manewru;) w drugiej urządziłam balkon, malowałam skrzynki na kwiaty:)

dla Ciebie kilka inspiracji z podłogą sosnową:
image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 40
  • image.jpg
    image.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 47
  • image.jpg
    image.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 43
Ewcia to nie dokonca to...ja muszę miec wszystko tak do 30tc bo nie wiem jak potem bedzie.

Juz ostatnio konczylismy urzadzanie jak mlody wrocil ze szpitala wiec teraz dziekuje za te atrakcje

U mnie nie dosc ze waga stoi to na dodatek jeszcze schudłam jak ostatnio sie wazylam u gina. A brzuszka zupelnie nie widac, mąż sie smieje że oszukuje z tą ciążą :) czy jest na forum jakas mam ktorej nie bylo bądź nie widac brzuszka jeszcze? Jestem w 17 tygodniu.

Jak urodziłam pierwsze dziecko to zobaczyłam na własne oczy co to znaczy jak kobieta w ciąży pali. Kilka pokoi dalej lezała dziewczyna która jeszcze w trakcie porodu wymykała się na fajkę. To maleństwo ważyło ze dwa kilogramy, było szare i wyglądało jak szczurek:no: Po urodzeniu trafiło na OIOM, musieli mu podawać jakieś specjalne leki dla noworodków uzależnionych od nikotyny:-( Co ja sie upłakałam nad tym obcym dzieckiem to wiecej niz nad własnymi problemami:-(

Jak urodziłam pierwsze dziecko to zobaczyłam na własne oczy co to znaczy jak kobieta w ciąży pali. Kilka pokoi dalej lezała dziewczyna która jeszcze w trakcie porodu wymykała się na fajkę. To maleństwo ważyło ze dwa kilogramy, było szare i wyglądało jak szczurek:no: Po urodzeniu trafiło na OIOM, musieli mu podawać jakieś specjalne leki dla noworodków uzależnionych od nikotyny:-( Co ja sie upłakałam nad tym obcym dzieckiem to wiecej niz nad własnymi problemami:-(

A jak to dziecko dorosnie i będzie w szkole czy na imprezach probowac zapalic to mądra mamusia się na niego wydrze i powie ze nie wolno bo to szkodliwe. Hipokryzja ludzi nie zna granic.

reklama
hej u nas dzis sypie na maxa do tego wiatr, malego do p-kola autem zawiozłam, a mój M. w nocy wymiotował - także w domu odpoczywa dziś.
Mili super, ze wszystko ok :-)
Co do palenia nie paliłam i sie nie wypowiadam, ale nie popieram absolutnie.
Olga współczuję kolki nerkowej, oby jak najmniej bolało, trzymaj się.
Ja bym też coś wyremontowała ale chcemy kupić mieszkanie za niedługo to będę miała pole do popisu :-)
Ewcia czy masz jakieś fajne pomysły na malutką kuchnię i balkon?

Do góry