klaudia81.81
Fanka BB :)
Kurde dziewczynki co to sie porobilo ze wszystkie chore
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wysłałam mego M do apteki po jakieś leki na gardło i gorączkę... To kobiety z apteki odesłany go z kwitkiem powiedziały ze tylko mleko z miodem Czostkiem lub sok z malin lub z cebuli z tego wszystkiego te ostatnie to najlepsze... Ale wątpię czy pomoże a ja się czuje coraz gorzej... I jutro od endokrynologa idę odrazu do swojej rodzinnej... Bo nie wyrobie...
Kurujcie się dziewczyny... Mnie lekarka przy bólu głowy pozwoliła 2x2 tbl APAPu / Panadolu. Ale powiedziała wyraźnie max. 4 na dobę... Na gorączkę też dobre są chłodne okłady, ale nie lodowate. I trzeba bardzo dużo pić.Ewczis, ja byłam dzisiaj u rodzinnej. Na gorączkę APAP najlepiej nie więcej niż dwie tabletki na dobę. Na kaszel Flegamina. Pani dr było przykro ale bardziej w ciąży pomóc mi nie mogła. No i wyleżeć to mam.
Chyba, że u Ciebie stwierdzą infekcję bakteryjną to wtedy masz szansę na antybiotyk.
Ja dosłownie zdycham. Nawet mi się nie chce wstać po termometr.
Mili sa papierosy elektryczne z 0 stezeniem nikotyny, inaczej mowiac beznikotynowe. Mysle, ze to dobre rozwiazanie dla kobiet w ciazy silnie uzaleznionych od palenia.
Mili super, ze z malenstwem wszystko dobrze