reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam nowe przyszłe Mamy i życzę zdrowia chorujacym. Odnośnie ruchów dziecka, to ja jeszcze tez ich nie czuję w 16tc. Łożysko mam z przodu, więc muszę się uzbroić w cierpliwość.

reklama
Ja tez nic nie czuje, i zastanawiam się czy to ze do szczupłych nie należę ma jakieś znaczenie w odczuwaniu ruchów dziecka ?
Ja wczoraj jak pojechałam z moim T na zakupy to miałam jakieś dziwne uklucia w prawym jajniku, przez jakieś 3h. Niewiem co to było, ale dziś mój kręgosłup wymieka.. wr, ciągle coś :D

Ja tez nic nie czuje, i zastanawiam się czy to ze do szczupłych nie należę ma jakieś znaczenie w odczuwaniu ruchów dziecka ?
Ja wczoraj jak pojechałam z moim T na zakupy to miałam jakieś dziwne uklucia w prawym jajniku, przez jakieś 3h. Niewiem co to było, ale dziś mój kręgosłup wymieka.. wr, ciągle coś :D

Martyska to mamy podobnie :-) Mnie dziś obudziło klucie prawego jajnika w nocy i bol ten promieniowal aż pod sam żołądek. To mogą być rozciągające się więzadła macicy. Na szczęście od rana juz spokój.

Tyle ze ja juz dzisiaj nie krwawie tylko wxzoraj mialam krwistą biegunke raz. Wzielam wegiel i od tego czasu nie bylo ani razu krwi wiec juz sama nie wiem... lekarka powiedziala ze to przez moje hemoroidy.

Hej. Ja tak mialam w pierwszej ciazy. Takie krwawienie i sie okazalo ze to pekl hemoroid i pewnie u cb tez najpredzej to

dziewczyny jeśli macie problemy z hemoroidami to warto o nie zadbać.. ja przez biegunki dostałam ale ostatnio lekarz zapisał mi czopki i przeszło lepsze wypróżnienie też mam tylko mam dużo owoców jeść i pić.. a pozatym dużo lepszy komfort jak nic nie piecze ani nie swędzi:)

reklama
Do góry