reklama
ewelak
Zosinkowa Mama
Monia Ja w pierwszej ciąży baaaaardzo długo czekałam, bo do 21 tygodnia... Zobaczysz jeszcze będziesz miała dość tych kopniaków w żebra czy pęcherz
Póki co śledzimy wszystko z widowni, ale myślę, że to też jest dla niej bardzo rozwijające. Ma skubana taką pamięć, że ja nie wiem skąd ona to bierze. Była raz na spektaklu u Taty(muzycznym) i tak jej wpadły w ucho dwie piosenki, że do tej pory śpiewa refreny
Póki co śledzimy wszystko z widowni, ale myślę, że to też jest dla niej bardzo rozwijające. Ma skubana taką pamięć, że ja nie wiem skąd ona to bierze. Była raz na spektaklu u Taty(muzycznym) i tak jej wpadły w ucho dwie piosenki, że do tej pory śpiewa refreny
madziuuula87
Fanka BB :)
wiedziałam że wam się spodobają te ciuszki sama raz pół niedzieli oglądałam :-) po prostu te ubrania są modne i stylowe a nie jakieś worki babcine ja oglądałam sukienki ślubne........... bo właśnie jak jest u was większość związki małżeńskie czy partnerskie? my jesteśmy razem już od studniówki czyli ponad 8 lat ale ślubu nie mamy zaręczyliśmy się 2 lata temu a ten ślub ciągle odkładamy ale teraz na wiosnę chcemy wziąć cywilny w gronie najbliższych tylko
Monia, mąż zaraz z pracy wraca to wsiądę do auta i może na rano dojadę na pakowanie
Madiuuula my małżeństwo od kwietnia 2012, a razem od marca 2006. A znamy się od 1.10.2004 - pierwszy rok studiów, ta samam grupa.
Miłego wieczoru. Zmykam.
Madiuuula my małżeństwo od kwietnia 2012, a razem od marca 2006. A znamy się od 1.10.2004 - pierwszy rok studiów, ta samam grupa.
Miłego wieczoru. Zmykam.
Ostatnia edycja:
Monia861
Zdolna coreczke macie Szkoda by bylo tego nie rozwijac Pewnie, ze i z widowni dziecko sie duzo uczy Nawet samo takie oswojenie ze sztuka jest fajne dla dziecka
U nas w filharmonii sa niedzielne spektakle dla dzieci a i w operze czesto sie dla dzieci cos wystawia z teaterm wstyd sie przyznac, ale nie jestem na biezaco, jakos Opera jest mi blizsza
U nas w filharmonii sa niedzielne spektakle dla dzieci a i w operze czesto sie dla dzieci cos wystawia z teaterm wstyd sie przyznac, ale nie jestem na biezaco, jakos Opera jest mi blizsza
ewelak
Zosinkowa Mama
madziuuula My mamy cywilny- wzięliśmy w lipcu 2011. Zaprosiliśmy garstkę najbliższych na obiad. Teraz przy chrzcinach drugiego dziecka chcemy wziąć "cichy" kościelny;-)
klaudia81.81
Dziewczyny a na sekunde zmienie temat... Ilu miesieczne dziecko planujecie chrzcic? Bo ja chyba jakos trak szybko, poki cieplo....
My po slubie.
Ja planuje jakos okolo 3 miesieczne. Ale bede tak planowac zeby rodzinie pasowalo zeby z daleka dojechac
reklama
klaudia81.81
Ja tez nieduza impreza ale takiej naprawde najblizszej rodziny i tak uzbiera sie przeszlo 20 osob. Chyba ze nie kazdy bedzie mogl dojechac. Tak samo z pierwszym. Tez mial 3 miesiace i uwazam ze to dobry moment