reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Super Ewelek! :) Ja caly czas ciekawa jak to bede czula...

eeee lipa... Liczylam jednak na wystepy goscinne Zosi :) hihi ale musieli ja w przedszkolu wymeczyc ;)

reklama
Monia Ja w pierwszej ciąży baaaaardzo długo czekałam, bo do 21 tygodnia... Zobaczysz jeszcze będziesz miała dość tych kopniaków w żebra czy pęcherz:-D

Póki co śledzimy wszystko z widowni, ale myślę, że to też jest dla niej bardzo rozwijające. Ma skubana taką pamięć, że ja nie wiem skąd ona to bierze. Była raz na spektaklu u Taty(muzycznym) i tak jej wpadły w ucho dwie piosenki, że do tej pory śpiewa refreny:szok:

wiedziałam że wam się spodobają te ciuszki sama raz pół niedzieli oglądałam :-) po prostu te ubrania są modne i stylowe a nie jakieś worki babcine :-D ja oglądałam sukienki ślubne........... bo właśnie jak jest u was większość związki małżeńskie czy partnerskie? my jesteśmy razem już od studniówki czyli ponad 8 lat ale ślubu nie mamy zaręczyliśmy się 2 lata temu a ten ślub ciągle odkładamy ale teraz na wiosnę chcemy wziąć cywilny w gronie najbliższych tylko

Monia, mąż zaraz z pracy wraca to wsiądę do auta i może na rano dojadę na pakowanie :)

Madiuuula my małżeństwo od kwietnia 2012, a razem od marca 2006. A znamy się od 1.10.2004 - pierwszy rok studiów, ta samam grupa.

Miłego wieczoru. Zmykam.

Ostatnia edycja:
Zdolna coreczke macie :) Szkoda by bylo tego nie rozwijac :) Pewnie, ze i z widowni dziecko sie duzo uczy :) Nawet samo takie oswojenie ze sztuka jest fajne dla dziecka :)

U nas w filharmonii sa niedzielne spektakle dla dzieci a i w operze czesto sie dla dzieci cos wystawia z teaterm wstyd sie przyznac, ale nie jestem na biezaco, jakos Opera jest mi blizsza ;)

Dziewczyny a na sekunde zmienie temat... Ilu miesieczne dziecko planujecie chrzcic? Bo ja chyba jakos trak szybko, poki cieplo....

My po slubie.

Klaudia ja tez tak mysle kolo 3 miesiaca... Ale ja chyba nie chce jakiejs duzej imprezy... No tak tylko u nas rodzice + dziadkowie to 9 osob :p + my + chrzestni z rodzinami :p no i sie uzbiera :p

reklama
Ja tez nieduza impreza ale takiej naprawde najblizszej rodziny i tak uzbiera sie przeszlo 20 osob. Chyba ze nie kazdy bedzie mogl dojechac. Tak samo z pierwszym. Tez mial 3 miesiace i uwazam ze to dobry moment

Do góry