reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Super Ewelek! :) Ja caly czas ciekawa jak to bede czula...

eeee lipa... Liczylam jednak na wystepy goscinne Zosi :) hihi ale musieli ja w przedszkolu wymeczyc ;)

reklama
Monia Ja w pierwszej ciąży baaaaardzo długo czekałam, bo do 21 tygodnia... Zobaczysz jeszcze będziesz miała dość tych kopniaków w żebra czy pęcherz:-D

Póki co śledzimy wszystko z widowni, ale myślę, że to też jest dla niej bardzo rozwijające. Ma skubana taką pamięć, że ja nie wiem skąd ona to bierze. Była raz na spektaklu u Taty(muzycznym) i tak jej wpadły w ucho dwie piosenki, że do tej pory śpiewa refreny:szok:

wiedziałam że wam się spodobają te ciuszki sama raz pół niedzieli oglądałam :-) po prostu te ubrania są modne i stylowe a nie jakieś worki babcine :-D ja oglądałam sukienki ślubne........... bo właśnie jak jest u was większość związki małżeńskie czy partnerskie? my jesteśmy razem już od studniówki czyli ponad 8 lat ale ślubu nie mamy zaręczyliśmy się 2 lata temu a ten ślub ciągle odkładamy ale teraz na wiosnę chcemy wziąć cywilny w gronie najbliższych tylko

Monia, mąż zaraz z pracy wraca to wsiądę do auta i może na rano dojadę na pakowanie :)

Madiuuula my małżeństwo od kwietnia 2012, a razem od marca 2006. A znamy się od 1.10.2004 - pierwszy rok studiów, ta samam grupa.

Miłego wieczoru. Zmykam.

Ostatnia edycja:
Zdolna coreczke macie :) Szkoda by bylo tego nie rozwijac :) Pewnie, ze i z widowni dziecko sie duzo uczy :) Nawet samo takie oswojenie ze sztuka jest fajne dla dziecka :)

U nas w filharmonii sa niedzielne spektakle dla dzieci a i w operze czesto sie dla dzieci cos wystawia z teaterm wstyd sie przyznac, ale nie jestem na biezaco, jakos Opera jest mi blizsza ;)

Dziewczyny a na sekunde zmienie temat... Ilu miesieczne dziecko planujecie chrzcic? Bo ja chyba jakos trak szybko, poki cieplo....

My po slubie.

Klaudia ja tez tak mysle kolo 3 miesiaca... Ale ja chyba nie chce jakiejs duzej imprezy... No tak tylko u nas rodzice + dziadkowie to 9 osob :p + my + chrzestni z rodzinami :p no i sie uzbiera :p

reklama
Ja tez nieduza impreza ale takiej naprawde najblizszej rodziny i tak uzbiera sie przeszlo 20 osob. Chyba ze nie kazdy bedzie mogl dojechac. Tak samo z pierwszym. Tez mial 3 miesiace i uwazam ze to dobry moment

Do góry