reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Moj mnie przeraza, bo wiecej o ciazy wie niz ja :p Przeczytal juz kilka ksiazek, sledzi artykuly w necie i regularie mnie zagina ;)

Mnie moj przerazil podczas pierwszej kapieli... kupilam taki lezaczek do wanienki by to nam sie dziecko z reki nie wyslizgnelo. Przygotowuje kapiel S rozbiera swoja corcie I mowi mamcia nie wkladaj tego do wanienki..ja ale jak to to pierwsza kapiel nie wiemy co I jak :D a on do mnie jak chodzilas w dzien do pracy trenowalem z lalka w zlewie :D no I tak tata kapal bez wladki mama z az do 7 miesiaca zycia corci heh

reklama
U mnie biomet niekorzystny.. czytam, ale nie chce mi się pisać:> ja mam normalne ciśnienie 90 / 60 więc dziś, przy takiej pogodzie to chodzę w półśnie.

Ja wczoraj Erin Brockovich ogladalam a wczesniej Tylko sex. Oba dobre ale w zupelnie roznych klimatach i w ten sposob nawet nie zaczelam sie pakowac :p

reklama
Do góry