reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Teraz mi sie dopiero oczy kleja... ale moze dlatego, ze sie najadlam :p Pyszna paste na chlebek kupilam z suszonych pomidorow i do tego taka swiezutka buleczka ze swojskiej piekrani mojej cioci :D omnomnomnom

reklama
panel uzytkownika (obok: wyloguj) -> twoj profil (na lewnym pasku) -> edytuj awatar -> ja bralam: opcja druga - wgraj obrazek ze swojego komputera -> wybierz pilk -> otworz -> zapisz zmiany (na samym dole strony)

O narodzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Ten mały szkudnik, moja latorośl, dorwała krem. To ze była cicho w pokoju, co zawsze nie pokoi gdy jest za cicho i że tam się wymazała to jedno ale kiedy ona wymazała ścianę w przedpokoju :/
No ku... z tym to ja już nic nie zrobię wrrr.. już mi się nie chce spać :angry::angry::angry:

Angi w biedronce 6zl ;) ale pyszna! DO wyboru sa z czosnkiem, serem lub z ziolami.

Szybka prosba, sprawdzcie czy juz Wam sie wyswietla stary temat o wyprawce?

reklama
Do góry