reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

hey widzę że dziś sexowny temat poruszacie dziewczyny:-) u mnie też libido spadało chyba że się P postara to wtedy mi się nawet chce;-) ale on też za bardzo się nie wyrywa bo się boi że dziecku krzywdę zrobi ja mu mówię że wszystko jest ok jak bym nie mogła to by gin mi powiedział co nie ........powinni jakąś książkę dla facetów napisać o sexie w ciąży i koniecznie z ilustracjami że ich interes nie sięga do maluszka:-D

tak po za tym to ja jestem rocznik 87 może ktoś pomyśli stara dupa ale ja tam się czuję bardzo młodo :-)i w sumie każdy mi mówi że wyglądam na co najmniej 5 lat mniej kiedyś mi to przeszkadzało a teraz się z tego cieszę ...........co do planowania po prostu zdecydowaliśmy że odstawiam tabletki i co będzie to będzie no i w drugim cyklu się udało;-)

reklama
Witam witam :)
Ja nadal jeden wielki zakwas :D
A co to sex? :D przez te moje meeega wymioty nawet o tym nie myslalam, a teraz gdy juz mam ochote moj nie chce gdyz widzial juz dziecko na usg I nie chce uszkodzic...
Angi mi dzis z rana Alicia wysmarowala cale lozko I siebie sudocremem :D
Ja rocznik 88 I caly czas prosza mnie o dowodzik..
Alusia jest z drugiego strzalu, a ktosiek z pierwszego. Moj dumny, ze taki wyborowy strzelec jest :D ale to chyba moje geny ;) bo siostrze tez zawsze sie za pierwszym razem udawalo ale bez happy endu oby teraz bylo inaczej :) czekam na wtorek I jej usg jak na szpilkach
Ide polozyc mojego potworka spac I zrobie sobie domowe spa ;) matce tez sie nalezy :D

Witam witam :)
Ja nadal jeden wielki zakwas :D
A co to sex? :D przez te moje meeega wymioty nawet o tym nie myslalam, a teraz gdy juz mam ochote moj nie chce gdyz widzial juz dziecko na usg I nie chce uszkodzic...
Angi mi dzis z rana Alicia wysmarowala cale lozko I siebie sudocremem :D
Ja rocznik 88 I caly czas prosza mnie o dowodzik..
Alusia jest z drugiego strzalu, a ktosiek z pierwszego. Moj dumny, ze taki wyborowy strzelec jest :D ale to chyba moje geny ;) bo siostrze tez zawsze sie za pierwszym razem udawalo ale bez happy endu oby teraz bylo inaczej :) czekam na wtorek I jej usg jak na szpilkach
Ide polozyc mojego potworka spac I zrobie sobie domowe spa ;) matce tez sie nalezy :D

O widzę że nie jestem sama w roczniku 88 ;)
Który to będzie tc u sisy?

reklama
Moj mnie przeraza, bo wiecej o ciazy wie niz ja :p Przeczytal juz kilka ksiazek, sledzi artykuly w necie i regularie mnie zagina ;)

Do góry