angi-wawa1988
Fanka BB :)
Angi a jezeli ja nie zdejme zeli to co? Nie mam zamiaru zeli zdejmowac, tym bardziej przy dziecku wole miec zele, bo nie drapia.
:-):-):-) Monia no przecież nikt nie zmusi Cię do niczego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Angi a jezeli ja nie zdejme zeli to co? Nie mam zamiaru zeli zdejmowac, tym bardziej przy dziecku wole miec zele, bo nie drapia.
:-):-):-) Monia no przecież nikt nie zmusi Cię do niczegonie sądzę by zaczęli sami zdrapywać ci żel z paznokcia
a w zasadzie to przecież nie ryzykujesz już życia dziecka tylko swoje więc tym bardziej nikt cię do niczego nie zmusi
Pewnie skończy się to na podpisaniu jakiegoś świstka że odmawiasz i tyle
![]()
Olga my nie mamy wsparcia finansowego ze strony rodziny, bo chyba do tego tak uparcie pijesz. Wszystko co mamy, mamy z wlasnej pracy i to wcale nielekkiej a ze czasami tesciowa sie szarpnie i cos nam kupi, to sie ciesze i doceniam, ale to sa jednorazowe akcje. Zreszta od slubu mamy odlozone pieniadze na wyprawke dla dziecka.
Z przeksztalcniem dzialki to nie jest az taka prosta sprawa jak CI sie wydaje, mam w tym pewne doswiadczenie i nie zawsze to sie okazuje w rezultacie tansze od zakupu dzialki budowlanej. Ale to Wasza sprawa gdzie i za ile sie bedziecie budowac. Ja po prostu z praktyki wiem, ze nigdy nie wychodzi tyle ile sie zakladalo na poczatku a sporo wiecej. Obojetnie czy to remont czy budowa i tak bedzie kosztowac wiecej niz sie zakladalo![]()
A co Ci tak przeszkadza, ze ja biore pod uwage medicover? Musimy o tym sie rozpisywac?
Ciekawe czy w szpitalubeda mi o tym mowic albo czy gin mi o tym powie... Bo dla mnie to nie jest ani odrobine oczywiste. Ewentualnie z jednego paznokcia zdejmeale rozbawil mnie ten zakaz malowania paznokci
Angi a jak Oliwka? Troszke lepiej?