angi-wawa1988
Fanka BB :)
Dziewczyny, jestem!!!
Ale jestem szczęśliwa - no teraz to ja się na prawdę raduje z tej ciąży. Miałam super usg, Pani doktor pokazywała mi każdą część ciała, słuchaliśmy serduszka, podpatrzyliśmy jak rusza nóżkami i rączkami i kurde na wizycie miłe uczucie, bo Pani doktor jak by sama się cieszyła z dzidziWaga 120 gram a mierzy już 8,5 cm no i kolejny news, najprawdopodobniej to dziewczynka !!!!!
raduje się ja głupia, ale pewne będzie 13.02 na kolejnej wizycie.. jestem mega szczęśliwa, buzia cieszy mi się do tej pory :-)
Gratulację
Ten sprzęt to pulsoksymetr i daje dużo informacji o stanie zdrowia matki. Pozwala ocenić stopień natlenowania krwi, co jest istotne przy każdej operacji. Jeden paznokieć bez lakieru wiele urody nie ujmie, a może pomóc.
A propos porodu w prywatnej klinice to trzeba też wziąć pod uwagę to co Kunda napisała - jakość opieki neonatologicznej, ale też to co się dzieje w przypadku wystąpienia powikłań - np. co jeśli trzeba będzie wykonać wycięcie macicy w celu ratowania życia matki? Kto za to zapłaci? Ile to wyniesie?
Lawa jesteś genialna
dzieki dziewczyny za wsparcie
jutro jadę na wizyte do mojego gina - zobaczę co mi powie.
Jest dobrym specjalistą i ufam mu, wiec poczekam na opinie
Kati na którą masz wizytę? Będę trzymała kciuki &&&&&