P
pani.olga
Gość
Drugi trymestr od 14 tyg u mnie juz jest a nadal tule sie po kilkanascie razy z toaleta
mam tak samo niestety, plus jeszcze jakaś infekcja mnie złapała, to już w ogóle masakra, w nocy wstaję po 2 razy /:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drugi trymestr od 14 tyg u mnie juz jest a nadal tule sie po kilkanascie razy z toaleta
mam tak samo niestety, plus jeszcze jakaś infekcja mnie złapała, to już w ogóle masakra, w nocy wstaję po 2 razy /:
Ja wstaje po conajmniej 10 razy
a robiłaś badania moczu ostatnio? bo jak często wstajesz i siusiasz małe ilości, to może być infekcja dróg moczowych albo pęcherza.
A co do trymestrów, to kiedy się kończy pierwszy? Bo myślałam, że właśnie weszłam w II trymestr (13 tydz. 0 dzień). A teraz widzę że Ty piszesz że wchodzisz (tydzień później) w II trymestr
Ja korzystam z kalkulatora na Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko
mi bez sensu wylicza, że jestem niby w 13t4d ciąży, jak według USG to nawet już w 16t4d.Ja korzystam z kalkulatora na Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko