reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Witam:)mnie mdłości nadał męczą choć też już drugi trymestr jest. Z synkiem w 16 t mi przeszło. Co do wozka to z małym wóZek dostałam od rodziny i oddałam go dalej bo kupiłam w komisie spacerowke lekka. Teraz tez będę szukać używanego.

Jestem i ja!
Egzaminy zaliczone, 3 piątki, 1 czwórka i 1 trójka.
Właśnie zaczynam ostatni semestr administracji i kończę go w czerwcu dlatego mam nadzieje, że dzidzia się nie pośpieszy :D
Udało mi się przeczytać wszystkie zaległości no i tak.. co do zwierzaków to mam tylko rybki :D co do teściów.. ja puki co mieszkanie wynajmuje, ale w maju będziemy się starać o kredyt na dom tylko, że o kredyt będą się też starać teście a mój T jest za tym, żeby były to dwa osobne domki ale obok siebie.. Ja to widzę marnie. Teście niby w porządku ale wiecie jak to jest..
Ewcia! Nie przejmuj się teściową, ja z moja mama nie rozmawiam od listopada i po prostu brak mi słów na jej zachowanie, nie wiem skąd się biorą tacy ludzie.. a ślubu też nie mam, to już nie te czasy :)
Tym czasem kochane ja już w łóżku bo jutro zaczynam tydzień pracy na rano więc pobudka o 5..:no:

3majcie się cieplutko! :*

Widze, że ten ból głowy to jakaś epidemia.. dla mnie to chyba najwięszka udręka
nast w kolejności jest zmęczenie i brak chęci na cokolwiek (depresja ?) - zamknąć się w pokoju i patrzeć się w sufit..

Dodam jeszcze ze co jakiś czas mam przesyłkę kurierska z 15-oma sloikami bigosu ;-) :-) :-) :-D :p
Z drugiej strony czasem zastanawiam się jak sobie poradzę bez maminych rad dotyczących dziecka,jednak ona ma doświadczenie większe niż ja :-o

reklama
Ja tam moja tesciowa lubie, nie pyta o nic, nie wtraca sie, nie udziela rad a jak juz o cos pyta to czy nam kupic cos :p hihi Teraz sie przeprowadzamy i sie deklarowala, ze pralko-suszarke nam kupi a kilka dni temu dzwonila, ze do lodowki by chciala sie nam dorzucic ;) i jak jej nie lubic? :p dodam, ze calkiem niezle oboje zarabiamy, ale ona lubi pomgac swojemu jedynemu synusiowi :p hihi

Do góry