reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Asieńka, dzięki, że mi o tym przypomniałaś :-D wg tego kalkulatora Błażejek urodził się idealnie o czasie :-) strona niezbyt ładna jak dla mnie, ale dużo ciekawych informacji :-)

Moje dziewczyny też co do dnia. Termin wg OM z tego kalkulatora zgadzał mi się zawsze z terminem wg gina.

Bo ten kalendarz liczy od zapłodnienia a nie oddaje dnia pierwszego dnia okresu...

ewczis, pani.olga na dole jest wyliczenie od daty miesiączki:-)

hej
nie mam dzis weny na pisanie, wiec się tylko witam :-)
michasia - suszarka jest rewelacyjna przy kolkach :-) nic tak nie uspokajało Matiego już suszarka ;-)

Ten kalkulator wylicza dwa wieki od om i od zapłodnienia,mi sie nie zfadza bo miałam długi cykl,w sumie dzień zapłodnienia prawie się pokrywa ale wiek ciaży juz nie

Co do suszarki to u nas też dzialała a na spacerkach jak sie denerwowała to z tel puszczałam,piboč taki dzwięk maja nasze jelita

reklama
Do góry