reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Klaudia ja na zwolnienie pojsc nie moge bo mam swoja firme :(

Ewunia mam nadzieje, ze szybko ten bol przejdzie, wydaje mi sie, ze kazda z nas wczesniej czy pozniej go pozna...

Witaj Monia:) ja kończę w tym roku 30 i będę rodzić trzecie, zawsze chciałam mieć trójkę i urodzić ją przed 30. Fajnie być młodym rodzicem i mniejsze prawdopodobieństo chorób u dziecka:).

EwcaiZ to masz wesolo w domu :) Troche zazdroszcze... ale zawsze bylo cos pilnego i jakos tak odkladalismy posiadanie dziecka... Teraz tez bysmy sie pewnie nie zdecydowali... Chociaz ryzykujac od jakiegos czasu chyba chcielismy, zeby tak sie stalo :)

Mili daj znać co tam u Was? Dziś cały dzień mnie nie było ale widzę ze juz nie odpisujesz od paru h, mam nadzieje ze wszystko ok i ze cie nie z byli, trzymamy moooocno kciuki &&&&&

Zobaczymy w lipcu która pierwsza urodzi a która ostatnia... Ciesze się ze wszystko ok u ciebie z maleństwem..

Mnie strasznie dziś boli miednicy juz od kilku dni ogółem... Nawet zmieniłam strony łóżka z swoim... I czekam kiedy to przejdzie...
no to masz jak ja.. tyle ze ja od wtorku nocy mam bole.. w dzien jest ok tylko jak sie klade spac to zaczynaja sie bole bioder itd.. wkladam poduszki miedzy nogi a i tez dupa wiec no.. ale tak samo mam waskie biodra wiec zapewne dlatego..

reklama
no to masz jak ja.. tyle ze ja od wtorku nocy mam bole.. w dzien jest ok tylko jak sie klade spac to zaczynaja sie bole bioder itd.. wkladam poduszki miedzy nogi a i tez dupa wiec no.. ale tak samo mam waskie biodra wiec zapewne dlatego..

Dla mnie pomogło zmiana w łóżku na miękka cześć... Ogółem zawsze lubiłam spać na twardym...

Do góry