reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

odkąd mam poduchę motherhood, to bardzo dobrze mi się śpi i już mnie nie bolą barki. ale za to zaczynają się bóle krzyża /:

reklama
No to widzisz Monia bardzo dobrze się stało, ja też jak się staraliśmy o pierwsze to nie byłam totalnie gotowa, ale stwierdziłam, że pewnie nigdy nie będę, a w końcu wcześniej lepiej:)

Wesoło u nas wesoło, patrząc na moich chłopaków tylko się utwierdzam w przekonaniu, że dać dziecku rodzeństwo w podobnym wieku to najlepsze co można dla niego zrobić:)

EwciaZ ja mam twarde postanowienie, ze bedziemy sie pozniej o rodzenstwo starac ;) Ja jestem jedynaczka i nie chce tego naszemy dziecku zrobic... Ba! Juz dalam mezowi na pismie, ze jezeli po pierwszym porodzie stwierdze, ze juz nigdy nie chce miec dziecka to ma zrobic tak, zeby w nieduzej roznicy wieku bylo rodzenstwo ;) Tylko.... Przeraza mnie to jak macierzynstwo pogodze z praca zawodowa...

Tak sie zastanawiam... Czy w ogole jest to mozliwe, zeby byc calkowicie gotowym na przyjscia na swiat dziecka... Kocham to malenstwo i zrobie wszystko, zeby bylo zdrowe i szsczesliwe, ale nie ukrywajmy tez, ze caly swiat przewrocimy do gory nogami... Totalna rewolucja w domu, powiedzialabym wrecz, ze anarchia ;)

Ostatnia edycja:
Hej
Monia witaj :-)
piszecie o bólach kręgosłupa - ja wczoraj przeżywałam katusze!!! nie dość, ze zatoki napiep*rzały to i kręgosłup... ale ja mam skrzywienie 2 stopnia i wiem co mnie czeka... moja rehabilitantka powiedziała, ze lepiej żeby to było ostatnie dziecko, bo kolejne mogłoby sie skończyć na ortopedii i operacji.
No i nie mogę przytyć wiecej niż 10-12 kg
dziś lepiej mam nadzieję, że tak zostanie

wiecie co ja wczoraj zrobiłam, położyłam sie o 13 - chciałam na moment o 13.15 zerknęłam na tel i myślę, poleżę jeszcze z 15 min...
obudziłam się 14.15!!! i zryw do przedszkola po Mateusza (zawsze go odbieram ok 13.30) przychodzę po niego myślę, że bedzie chciał do domu - a on hasło mamusiu ja chciałem wycinać a ty już przyszłaś!!!???
zostałam bez słowa... :-)

Kati to wspaniale, ze Mateuszek tak lubi przedszkole :) A Tobie maa drzemka w ciagu dnia pewnie dobrze zrobila ;) Oszczedzaj sie, z kregoslupem nie ma zartow a cwiczenia na kregoslup albo basen probowalas? Moze troche pomoga?

moja córka też bardzo lubiła chodzić do przedszkola i nie kazała szybko przyjeżdżać tylko na końcu jak już dzieci nie będzie:)
Mnie póki co jeszcze krzyż nie boli, czasem tylko podbrzusze:-)
Witam nową mamusię :)

Witam się i ja w ten śliczny styczniowy dzień :) na śląsku piękne słoneczko ale choroba nie odpuszcza :no::angry:
Ewcia Z jesteśmy w tym samym wieku i obie spodziewamy się trzeciego maleństwa :-):-D a jaki poród siłami natury czy cc ?
Ja mam planowaną cesarkę 2 tygodnie przed rozwiązaniem czyli po 20 czerwca :-):tak:
Dziewczyny czy już jakieś zakupy macie dla swoich pociech ? Ja póki co kupiłam zaledwie kilka ubranek :-D

Kati czesto w klubach fitness sa specjalne zajecia dla kobiet w ciazy wlasnie pod kontem bolu kregoslupa. Ha! Taka madra jestem :p Ba! Nawet za silownie co miesiac place... Ale mi sie nie chce. Nic mi sie nie chce. Len gigant.

Ja juz kilka razy z bolami podbrzusza bylam u gina na dodatkowych wizytach i powiem Wam szczerze, ze to falszywe alarmy byly i moja panika... Tak trudno rozroznic bol fizjologicznie naturalny od tego, ktory jest niebezpieczny...

reklama
Do góry