miq
Fanka BB :)
Nie ale podobne z profilu do mojej dzidzi jest
Na tym etapie chyba wszystkie Nasze dzieci podobne do siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ale podobne z profilu do mojej dzidzi jest
kati a to jakie NT u ciebie wyszlo?
Termin z ostatniej miesiączki to 5 lipiec . Z usg jak na razie nie wiadomo ale już mi wczoraj lekarka powiedziała że cesarki wcześniej się robi . Z moją córką też miałam taki sam termin i miałam 30 czerwca cesarkę.. zobaczymy jak teraz.. pewnie też to będzie czerwcowy dzidziuś a jak się czujecie ? Mnie po wczorajszym cało dziennym chodzeniu na nogach bolą bardzo nogi... głowa dzisiaj mniej boli , mam zaparcia, okropne wzdęcia, bóle brzucha...
Kobietki polecę trochę prywatą spójrzcie na moje ostatnie dzieło, wykorzystane przez studio foto, ależ mnie cieszą zdjęcia od fotografów https://www.facebook.com/LiliMyLitt...4100382739506/434827363333472/?type=1&theater
U mnie coś ponad 30 zł... ale w jednej aptece pytałam i faktycznie coś mi ponad 40 powiedziała... Nie boicie się kupować leków na allegro?ps. dziewczyny, które biorą Pregna Plus na allegro jest oferta za 2 op po 30 szt za 56,84 z wysyłką, bo u mnie w aptece 46 zł kosztuje 1 opakowanie
Szczęściara.. akurat szpital, który sobie upatrzyłam (Żeromski w KRK) ma bezpłatną SR chyba jako jedyny... i terminów na kwiecień maj już nie ma... Nie przeszkadza mi nawet zapłacić, ale płatnych nie organizują... Kurde chciałam tam iść żeby coś się dowiedzieć o szpitalu, zwiedzić oddział itp... a tu d...
Dzwoniłam wczoraj do szkoły rodzenia przy szpitali św. Zofii i zapisałam nas już na zajęcia od 8.04. Wiem, że jeszcze sporo czasu, ale z racji tego, że szkoła jest finansowana z budżetu miasta i zajęcia odbywają się wieczorem, wolałam to zrobić wcześniej.
Miłego dnia :-)
a i jest zle.. zrobilam dzis badania morfo tsh i mocz. i no zesz kur.. tsh jak badalam jakos w 8tyg mialam 3,680.. z zalecenia bralam najmniejsza dawke bo tylko 12,5 euthyroxu i co dzis wynik 4,030 zapewne moze gdybym brala wieksza dawke to moze by bylo ok.. ale no trudno.. dodatkowo mocz tez cos nie tego i jest mi zle.. z drog moczowych nie odczuwam zadnych objawow ani nic kurde moze zle probke pobralam;/
Nabłonki płaskie liczne w prep. Leukocyty 1-3 wpw 0 5 Erytrocyty świeże 5-10 wpw 0 5 Erytrocyty wyługowne 1-3 wpw 0 5 Pasma śluzu liczne w prep. Bakterie liczne