Nikita a gdzie kupie te nasiona kopru?
Kurrrrr, głupi mózg mój! Nie koper tylko kminek, wielkie przepraszam. Kminek, przyprawa taka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nikita a gdzie kupie te nasiona kopru?
Kurrrrr, głupi mózg mój! Nie koper tylko kminek, wielkie przepraszam. Kminek, przyprawa taka
U mnie coś ponad 30 zł... ale w jednej aptece pytałam i faktycznie coś mi ponad 40 powiedziała... Nie boicie się kupować leków na allegro?.
ps. dziewczyny, które biorą Pregna Plus na allegro jest oferta za 2 op po 30 szt za 56,84 z wysyłką, bo u mnie w aptece 46 zł kosztuje 1 opakowanie
Szczęściara.. akurat szpital, który sobie upatrzyłam (Żeromski w KRK) ma bezpłatną SR chyba jako jedyny... i terminów na kwiecień maj już nie ma... Nie przeszkadza mi nawet zapłacić, ale płatnych nie organizują... Kurde chciałam tam iść żeby coś się dowiedzieć o szpitalu, zwiedzić oddział itp... a tu d.. .
Thriade ja urodziłam syna w zeromskim. Spędziliśmy tam 12 dni i opieka super. Byłam bardzo zadowolona teraz tez chcę tam rodzić
Otrzymałam dzisiaj wyniki krwi na zespół Down'a i dzidzia jest zdrowa! Jupi Martwią mnie tylko moje nerki, bo cały czas bolą i dokuczają, a angielska opieka i badanie moczu za pomocą papierka mało mnie przekonuje :/