reklama
michasia30
Fanka BB :)
Zapytam raz jeszcze,bo mój poscik gdzieś zginął w tłumie...:-(
Czy któraś z mam miała zastrzyk Anty-D?
asienka.k1
Witam,
Pociesz go, że mój będzie miał 4 baby w domu.
Nie wiem jak to w ciąży wygląda ale po porodzie laska u mnie na sali miała. Dostała chyba w dupsko go ale ręki za to nie dam uciąc.
No i ja po wizycie Dzidzia zdrowa, ruchliwa
Dziewczyna rośnie ))) mąż zbladł.... 3 baby w domu. Lekarka nie mogła przestać się śmiać jak na niego patrzyła. Ha ha ha
Pociesz go, że mój będzie miał 4 baby w domu.
Pytanko mam...czy któraś z mamuśiek miała zastrzyk Anty-D? Chciałam się dowiedzieć jak to wygląda i czym różni się od normalnego zastrzyku,bo niestety czeka mnie za jakiś czas
Nie wiem jak to w ciąży wygląda ale po porodzie laska u mnie na sali miała. Dostała chyba w dupsko go ale ręki za to nie dam uciąc.
O to tak jak ja :-)ja też mówiłam że na dwójce kończę a tu mam 3 w drodze
Zapytam raz jeszcze,bo mój poscik gdzieś zginął w tłumie...:-(
To jest ten zastrzyk jak ma się krew - tak?
michasia30
To jest ten zastrzyk jak ma się krew - tak?
Tak,w28 tyg i do 72 h po porodzie.
Czyli mówicie nie mam sie martwić tym NT? bo cała się trzęsę?
Co do terminów OM czy usg to róznie bywa, w 1 ciąży za każdym razem przy usg wychodziła mi inna data 20, 14, 10, z OM 15 czerwca, a Mati urodził sie 28 maja!!!
We wróżby nie wierzę, choć mi wróżono 3 -kę, ale mam aniołka w niebie także to moje 3 -cie ostatnie :-)
byłam dzis w pracy gabinet szefa ominęłam szerokim łukiem - nie zawołał mnie! :-) <ulga> a tak ogólnie to mam zaległości w pracach domowych
co u was na obiadek?
ja mam zupe z soczewicy i placki bananowe :-)
Co do terminów OM czy usg to róznie bywa, w 1 ciąży za każdym razem przy usg wychodziła mi inna data 20, 14, 10, z OM 15 czerwca, a Mati urodził sie 28 maja!!!
We wróżby nie wierzę, choć mi wróżono 3 -kę, ale mam aniołka w niebie także to moje 3 -cie ostatnie :-)
byłam dzis w pracy gabinet szefa ominęłam szerokim łukiem - nie zawołał mnie! :-) <ulga> a tak ogólnie to mam zaległości w pracach domowych
co u was na obiadek?
ewczis76
U mnie Pierogi z mięsem swojej roboty oczywiscie i zupa ogórkowa mmm.... taki kwasior dobry. UWIELBIAM PIEROGI....Z KAZDYM FARSZEM ABY Z WLASNYM CIASTEM ...<3co u was na obiadek?
miq
ja dziś poszłam na łatwiznę i będzie kurczak w sosie serowymCzyli mówicie nie mam sie martwić tym NT? bo cała się trzęsę?
co u was na obiadek?
reklama
Tak,w28 tyg i do 72 h po porodzie.
Ja w pierwszej ciąży miałam ten zastrzyk robiony i po porodzie tez bo dziecko ma +
A dlaczego się pytasz?
Mi gin powiedział ze jak chce ten zastrzyk ( a chce) to musze go se z niemiec ściągnąć. Tobie też tak powiedzieli?