reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Kati jesli lekarz nie skierowal cie na badania lub w opisie nie masz napisane ze potrzebna dalsza diagnostyka to nie ma sie czym martwic

ja dzis bylam na bilansie z mlodym i na szczepieniu a w przychodni takie malutkie 5 tyg dzieciatka...ale sa fajne:-)

reklama
Hej dziewczyny :) no rzeczywiście mój maluch jest największy jak na razie a ja to taka drobna mama i chudziutka bo ledwo 44 kg ważę a startowałam z 40 kg a apetytu wilczego nie mam . Teraz ciągnie mnie na słodkie :tak: maluch wczoraj był obrócony do góry nogami i nie chciał nam się pokazać a lekarz powiedział ( inny i to prywatnie poszliśmy ) że to za wcześnie na płeć chodz w szpitalu moja pani doktor powiedziała mi w 12 tygodniu że to chłopiec . :-D Dzidzia ma 15 tygodni i 3 dni więc jest duuuży , zdrowy i silny oby tak dalej .
A ja na atybiotyku... męczę się strasznie z tym choróbskiem.. :angry: a sioo

Termin z ostatniej miesiączki to 5 lipiec . Z usg jak na razie nie wiadomo ale już mi wczoraj lekarka powiedziała że cesarki wcześniej się robi . Z moją córką też miałam taki sam termin i miałam 30 czerwca cesarkę.. zobaczymy jak teraz.. pewnie też to będzie czerwcowy dzidziuś :tak: a jak się czujecie ? Mnie po wczorajszym cało dziennym chodzeniu na nogach bolą bardzo nogi... :dry: głowa dzisiaj mniej boli , mam zaparcia, okropne wzdęcia, bóle brzucha...

Hej kobitki:)

Jeżeli chodzi o terminy to ja mam cykle 28 dni i pierwszy synek był na 26 lipca, z usg wychodziło, że trochę starszy, a urodził się 31 lipca. Drugi synek podobnie i znowu po terminie - 4 dni. Teraz według usg terminy się poktywają i zobaczymy jak będzie:)

MamaPatryka - mam ulotkę sklepu ze strojami - Akcesoria karnawałowe i imprezowe | Aster LI
ale na Twoim miejscu sama bym zrobiła przebranie - rajstopy lub leginsy czarne, ogon z taniej rajstopy lub podkolanówki wypchany starymi ciuchami, koszulka czarna z długim rękawem, farby do twarzy i opaska z przyszytymi uszkami:)

Karolina ale fajnie to pewnie i moj maluszek jest podobnej wielkosci:) ale ja dowiem sie dopiero w poniedzialek;P mi z om wychodzi 1lipca a z usg 30czerwca wiec poki co nie duza roznica;)

dziewczyny, pewnie już któraś z was wróżyła sobie kiedyś z obrączki ile będzie mieć dzieci, jakiej płci.. kumpela mówiła że jej się sprawdziło.. i jak jej mąż robił to tyle samo dzieci i w tej samej kolejności mu wyszły:) to i my z ciekawości spróbowaliśmy:) mamy mieć 4 dzieci dz ch ch dz mojemu też tak wyszło.. jestem ciekawa czy to się sprawdza? jak myślicie? czy to tylko taki zbieg okoliczności?:-)

kobietki gadałyśmy trochę o witaminach a czy któraś z Was bierze dodatkowo kwas omega3-DHA?Już w pierwszej ciąży trochę o tym czytałam i zrezygnowałam, wszędzie na ulotkach same plusy i że rodzą się mądre dzieci a o "-" małym druczkiem, co o tym myślicie, bierzecie coś?

reklama
Do góry