reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja też nie wierzę we wróżby, ale pobawić się można:)) Ja sobie zaplanowałam ile dzieci, jakiej płci i w jakim wieku będę rodzić i na razie się sprawdziło w 100% :)

dziewczyny, pewnie już któraś z was wróżyła sobie kiedyś z obrączki ile będzie mieć dzieci, jakiej płci.. kumpela mówiła że jej się sprawdziło.. i jak jej mąż robił to tyle samo dzieci i w tej samej kolejności mu wyszły:) to i my z ciekawości spróbowaliśmy:) mamy mieć 4 dzieci dz ch ch dz mojemu też tak wyszło.. jestem ciekawa czy to się sprawdza? jak myślicie? czy to tylko taki zbieg okoliczności?:-)
Ja w to nie wierzę, mojemu mężowi wróżyła jakaś babeczka z pracy i wyszło mu 2 synów a ponoć nigdy nikomu się nie pomyliła, pierwsza urodziła się i córcia i wszystko wskazuje na to, że druga też będzie córka:) noo chyba że ma tych synów z kimś innym hehehe ale za to przyleciał do niego kumpel czy to prawda, że się pomyliła bo wywrózyła mu 5 dzieci a ma już 4 i jest dla niego nadzieja hehehe

ps. dziewczyny, które biorą Pregna Plus na allegro jest oferta za 2 op po 30 szt za 56,84 z wysyłką, bo u mnie w aptece 46 zł kosztuje 1 opakowanie

ja tam nie wierzę w żadne wróżby, jak dla mnie to są pierdoły. czasem się może sprawdzić przypadkiem, ale takie przepowiadanie np. ilości dzieci jest śmieszne, bo to człowiek decyduje czy urodzi kolejne, a nie "los".

Cześć kobietki
U mnie brak sił. Ta pogoda mnie zabije.. znowu boli mnie głowa a wiadomo co się z tym wiąże, najchętniej bym ciągle leżała. A już sama się na siebie denerwuje, że nawet posprzątać mi się nie chce :( Mój T sie śmieje, że ja bardziej jak inwalidka a nie kobieta w ciąży bo ciągle tylko aua aua, to mnie boli, to mnie boli.. :wściekła/y:
Kunda, ja wczoraj też bylam na szczepieniu z siostrzeńcem i do okała były same 6 tyg dzieciaczki, takie malutkie bezwładne.. ;) aż się buzia sama cieszy.

Miq, a mogłabyś podać linka do aukcji, ja biore pregne i jestem zainteresowana zakupem :)

Btw. zjadłabym zupki - kapuśniaku albo barszczu ukraińskiego noo..

Gratuluję Dziewczyny wczorajszych wizyt. Pięknie rosną nam fasolki :-)
Widzę, że panuje epidemia bólu głowy. Nie dajcie się i oby szybko przeszło.

U mnie dziś od rana praca zdalna z domu. Mimo, że krwiak się już wchłonął, to lekarz nie zalecił powrotu do nerwówki w pracy. Mam samodzielne stanowisko i wiem, że 3 miesiące nieobecności musiałabym szybko nadrobić. W domu się jednak pracuje inaczej.

Dzwoniłam wczoraj do szkoły rodzenia przy szpitali św. Zofii i zapisałam nas już na zajęcia od 8.04. Wiem, że jeszcze sporo czasu, ale z racji tego, że szkoła jest finansowana z budżetu miasta i zajęcia odbywają się wieczorem, wolałam to zrobić wcześniej.

Miłego dnia :-)

Cześć kobietki
U mnie brak sił. Ta pogoda mnie zabije.. znowu boli mnie głowa a wiadomo co się z tym wiąże, najchętniej bym ciągle leżała. A już sama się na siebie denerwuje, że nawet posprzątać mi się nie chce :( Mój T sie śmieje, że ja bardziej jak inwalidka a nie kobieta w ciąży bo ciągle tylko aua aua, to mnie boli, to mnie boli.. :wściekła/y:
Kunda, ja wczoraj też bylam na szczepieniu z siostrzeńcem i do okała były same 6 tyg dzieciaczki, takie malutkie bezwładne.. ;) aż się buzia sama cieszy.

Miq, a mogłabyś podać linka do aukcji, ja biore pregne i jestem zainteresowana zakupem :)

Btw. zjadłabym zupki - kapuśniaku albo barszczu ukraińskiego noo..

proszę, też już sobie kupiłam PregnaPLUS 2x 30kaps.= 60kaps. ciąża karmienie (4964136559) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ooo kapuśniak....

angi nie masz za dobrze?:p

Bosz tak mi sie jabłek zachciało, że nie patrząc na hulający wiatr ruszyłyśmy z córka na spacer iii chyba za mało kupiłam bo Lila już 2 zajada heheh

reklama
W pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia przy szpitalu na Madalińskiego i byłam średnio zadowolona, w sumie wszystko wiedziałam już. W ogóle będzie któraś z Was rodzić na Madalińskiego? To będzie mój trzeci poród tam.

Do góry