reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

to znowu ja ;-) weszłam na stronkę lux medu odebrać wynik online i co się dowiedziałam że mieszkam w ŚWIDNIKU na ulicy kalinowej :-D normalnie aż mi ciśnienie się podniosło może i to są moje wyniki ale nie mam 100% gwarancji tak więc jutro przed pracą muszę znów tam jechać:angry:

pewnie inteligenta laborantka wpisała moje nazwisko w system a tam wyskoczyła jej jakaś magdalena ......... dziwi mnie że nie zastanowiła sie jak adres wyskoczył no sory ale gdzie świdnik a gdzie biała podlaska normalnie brak słow.......

reklama
Witam,Moja wizyta krótka i konkretna,bąbel raczył się przeciągać tylko ale to ułatwiło lekarzowi pomiary,przezierność 1,1 więc perfect! Ma już 71,7 mm,serducho żwawo bije dalej 177.Następna wizyta 12 lutego i może już płeć się ujawni:tak:Ze mną gorzej bo mam anemię....znowu i schudłam kilo,tez dziwne bo nie wymiotuje i wg..hmm

Gratuluję wizyt!!i zazdroszczę informacji o płci!

Żegnam się na dwa tygodnie,może uda mi się czasem zajrzeć:-D

Pytanko mam...czy któraś z mamuśiek miała zastrzyk Anty-D? Chciałam się dowiedzieć jak to wygląda i czym różni się od normalnego zastrzyku,bo niestety czeka mnie za jakiś czas :-)

Jestem już po genetycznym. Wszystko w porządku! :) Wyszedł 13t5d, dzieć ma 77mm, niestety dosyć krnąbrny bo nie chciał się odpowiednio ułożyć. Lekarka wysłała nas na spacer i po coś słodkiego :) Po 20 minutach trochę lepiej dał się zbadać (chodziło o kark). Ryzyko wad wyszło bardzo niskie, tętno 150, sprawdzony każdy organ, przepływy dopplerem, nawet paluszki policzone :) Niesamowita ulga... :) Termin porodu na razie na 16 lipca.

U mnie tez 13t5d termin 16 lipca :)

Witam się wtorkowo :-)

super, że wszystkie wizyty pozytywne :)
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po przerwie - oj, nie było lekko to poogarniać... Potem dentysta. Na szczęście nic pilnego nie mam, ide znowu na kontrole za 2 miesiące to zobaczymy czy się nie rozwinie dziadostwo jakieś.
Teraz młody śpi, a ja nadrabiam zaległości forumowe :-)
Ja wizytuję w czwartek i nawet mojemu M udało się wziąć wolne i pójdzie ze mną oglądać malucha :-D
Dziewczyny, ja się boję tego USG... Nie wiem dlaczego, ale panicznie się boję...:dry: Też się tak bałyście/boicie?

Witam się i ja po wizycie :) moje szczęście ma 16 cm a więc idzie dokładnie z suwaczkiem:-)
Mój R po raz pierwszy miał okazję zobaczyć naszego maluszka - ślicznie fikał nasz brykuś kochany:-D

Ja dziś też odebrałam wyniki i mam zapalenie w organizmie spowodowane chorobą , mam przepisany antybiotyk :wściekła/y:

reklama
Do góry