reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Angi dzięki :-) aż mi sie mordka uśmiechnęła :-) A te książki to jaki "dział" - kryminały?
MamaPatryka - a to ci dopiero! ja dzisiaj śniłam o robocie i o prenatalnych,
Kunda a gdzie chłopaki jadą? na spokojnie moze byś mogła z nimi pojechać.
miq miłego spaceru :-)
Ewcia uwielbiam te tereny ale od Murzasichla jeszcze bardziej Małe Ciche :-)
ninex trzymam &&&&&&&&&&
na razie papa

reklama
mnie też bóle głowy męczą, ale z reguły mała kawa z mlekiem lub drzemka mi pomagają. w ostateczności apap biorę.
a dziś się w końcu wyspałam bez bólu pleców i barków, poducha motherhood wspaniała <3

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gratuluje dziewczyny udanych wizyt i trzymam &&&&&&&&&&&&& za następne :-)

dobrze wiedzieć że nie tylko mnie boli głowa wczoraj to było apogeum jakieś wzięłam apap położyłam się i trochę mi ulżyło ale mi to się wydaje że od siedzenia w domu mnie boli przez te przeziębienie prawie tydzień nie wychodziłam ale jutro wracam już do pracy........

a robiłam dziś badania tylko z krwi hiv,hcv cytomegalia itp. zapłaciłam w lux med 130 zł posiew moczu i wymaz zrobię bliżej wizyty bo mam dopiero za 2 tygodnie i się wkurzyłam po powrocie do domu:angry: na tym kwitku co mi dała do odbioru wyniku jest moje imię i nazwisko ale data ur i pesel całkiem inny i teraz się zastanawiam co z tym fantem czy jakiejś pomyłki w badaniach nie będzie muszę jutro tam się wybrać chyba co nie albo zadzwonić???????? bo mają czynne tylko od 7 do 11 więc dziś już nic się nie dowiem ja nie wiem co za ludzie robisz prywatnie płacisz i jeszcze pomyłki jak będę musiała powtórzyć badanie i sama za nie drugi raz płacić to ich tam rozniosę chyba:wściekła/y:

Mnie za to głowa nie boli;-) czasami się zdarza wtedy od razu mierzę sobie ciśnienie i wiem że to przez to ze jest za wysokie np 160 na 90:-(

Dziś miałam sen o maluszku ze chciałam go ubrać i wiecie zawinąć jak to zwijają w kokon noworodki w szpitalu wzięłam zwinęłam go w pieluszkę i sięgam do szafki a ja żadnych rzeczy nie miałam i nie miałam w co go ubrać:confused2:

A spada tobie te ciśnienie po pół godziny? Moja gin mi mówiła ze jak glowa boli to ciśnienie zmierzyć i jak jest ponad 140/90 i po pół godziny nie spada to do szpitala kazała mi jechać. Ale Na szczęście jak mnie boli to mam niskie.

Juuuutro wizytę mam nie mogę się doczekać :)

Pani. Olga ja tak skacze a to z Tess a to na inne książki. Tessy mam chyba jeszcze z 6-7 ale ze nie po kolei z serii to zastanawiał się nad dokupieniem i po ukladaniem w kolejności
Wpadł mi ten jedwabników przypadkiem a ze wołanie mi się podobało to musialam kupić ;)

Kati tak to z serii kryminału. Mi podszedł poszukaj opisu książki może tez ci się spodoba :-) przy okazji autorka to pisarka Harrego Potera pod pseudonimem taka ciekawostka styl inny bo i historia inna dla mnie jest super :)

Madziuula87 szczerze zarządała bym chyba powtórzenia badań :\ osób o tym samym imieniu i nazwisku mozna spotkać w PL a i pamiętaj ze na posiew się czeka oid 5-7 dni :)

Na spacerku było cudownie... iście wiosennie, chyba już nie chce zimy, no chyba, że będzie taka prawdziwa ze śniegiem i "-"

czyli wychodzi na to że najlepiej jutro pojechać tam na czczo rano i niech robią drugi raz tylko że skoro oni się pomylili to ja nie mam zamiaru drugi raz płacić no chyba że tylko na tej kartce mi źle wpisała a do labo poszły dobre dane .....ja to zawsze muszę mieć jakieś przygody :-(

czyli wychodzi na to że najlepiej jutro pojechać tam na czczo rano i niech robią drugi raz tylko że skoro oni się pomylili to ja nie mam zamiaru drugi raz płacić no chyba że tylko na tej kartce mi źle wpisała a do labo poszły dobre dane .....ja to zawsze muszę mieć jakieś przygody :-(

Madzia no właśnie zadzwoń do nich i powiedz że chcesz badania powtórzyć na ich koszt że nie masz teraz pewności czy to Twoje badania czy innej dziewczyny i w ogóle że czuła byś się pewniej jak by powtórzyli badania a nie teraz poszukiwania robili jakieś

no na pewno Tobie płacić nie każą, ich błąd to nie Twój problem!

reklama
Siedzę i czekam na wizytę właśnie;) już pierwsza w kolejce.

Chyba sobie kupię to Wołanie Kukułki, uwielbiam kryminały i Harrego Pottera mi się dobrze czytało.

Do góry