reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Angi dzięki :-) aż mi sie mordka uśmiechnęła :-) A te książki to jaki "dział" - kryminały?
MamaPatryka - a to ci dopiero! ja dzisiaj śniłam o robocie i o prenatalnych,
Kunda a gdzie chłopaki jadą? na spokojnie moze byś mogła z nimi pojechać.
miq miłego spaceru :-)
Ewcia uwielbiam te tereny ale od Murzasichla jeszcze bardziej Małe Ciche :-)
ninex trzymam &&&&&&&&&&
na razie papa

reklama
mnie też bóle głowy męczą, ale z reguły mała kawa z mlekiem lub drzemka mi pomagają. w ostateczności apap biorę.
a dziś się w końcu wyspałam bez bólu pleców i barków, poducha motherhood wspaniała <3

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gratuluje dziewczyny udanych wizyt i trzymam &&&&&&&&&&&&& za następne :-)

dobrze wiedzieć że nie tylko mnie boli głowa wczoraj to było apogeum jakieś wzięłam apap położyłam się i trochę mi ulżyło ale mi to się wydaje że od siedzenia w domu mnie boli przez te przeziębienie prawie tydzień nie wychodziłam ale jutro wracam już do pracy........

a robiłam dziś badania tylko z krwi hiv,hcv cytomegalia itp. zapłaciłam w lux med 130 zł posiew moczu i wymaz zrobię bliżej wizyty bo mam dopiero za 2 tygodnie i się wkurzyłam po powrocie do domu:angry: na tym kwitku co mi dała do odbioru wyniku jest moje imię i nazwisko ale data ur i pesel całkiem inny i teraz się zastanawiam co z tym fantem czy jakiejś pomyłki w badaniach nie będzie muszę jutro tam się wybrać chyba co nie albo zadzwonić???????? bo mają czynne tylko od 7 do 11 więc dziś już nic się nie dowiem ja nie wiem co za ludzie robisz prywatnie płacisz i jeszcze pomyłki jak będę musiała powtórzyć badanie i sama za nie drugi raz płacić to ich tam rozniosę chyba:wściekła/y:

Mnie za to głowa nie boli;-) czasami się zdarza wtedy od razu mierzę sobie ciśnienie i wiem że to przez to ze jest za wysokie np 160 na 90:-(

Dziś miałam sen o maluszku ze chciałam go ubrać i wiecie zawinąć jak to zwijają w kokon noworodki w szpitalu wzięłam zwinęłam go w pieluszkę i sięgam do szafki a ja żadnych rzeczy nie miałam i nie miałam w co go ubrać:confused2:

A spada tobie te ciśnienie po pół godziny? Moja gin mi mówiła ze jak glowa boli to ciśnienie zmierzyć i jak jest ponad 140/90 i po pół godziny nie spada to do szpitala kazała mi jechać. Ale Na szczęście jak mnie boli to mam niskie.

Juuuutro wizytę mam nie mogę się doczekać :)

Pani. Olga ja tak skacze a to z Tess a to na inne książki. Tessy mam chyba jeszcze z 6-7 ale ze nie po kolei z serii to zastanawiał się nad dokupieniem i po ukladaniem w kolejności
Wpadł mi ten jedwabników przypadkiem a ze wołanie mi się podobało to musialam kupić ;)

Kati tak to z serii kryminału. Mi podszedł poszukaj opisu książki może tez ci się spodoba :-) przy okazji autorka to pisarka Harrego Potera pod pseudonimem taka ciekawostka styl inny bo i historia inna dla mnie jest super :)

Madziuula87 szczerze zarządała bym chyba powtórzenia badań :\ osób o tym samym imieniu i nazwisku mozna spotkać w PL a i pamiętaj ze na posiew się czeka oid 5-7 dni :)

Na spacerku było cudownie... iście wiosennie, chyba już nie chce zimy, no chyba, że będzie taka prawdziwa ze śniegiem i "-"

czyli wychodzi na to że najlepiej jutro pojechać tam na czczo rano i niech robią drugi raz tylko że skoro oni się pomylili to ja nie mam zamiaru drugi raz płacić no chyba że tylko na tej kartce mi źle wpisała a do labo poszły dobre dane .....ja to zawsze muszę mieć jakieś przygody :-(

czyli wychodzi na to że najlepiej jutro pojechać tam na czczo rano i niech robią drugi raz tylko że skoro oni się pomylili to ja nie mam zamiaru drugi raz płacić no chyba że tylko na tej kartce mi źle wpisała a do labo poszły dobre dane .....ja to zawsze muszę mieć jakieś przygody :-(

Madzia no właśnie zadzwoń do nich i powiedz że chcesz badania powtórzyć na ich koszt że nie masz teraz pewności czy to Twoje badania czy innej dziewczyny i w ogóle że czuła byś się pewniej jak by powtórzyli badania a nie teraz poszukiwania robili jakieś

no na pewno Tobie płacić nie każą, ich błąd to nie Twój problem!

reklama
Siedzę i czekam na wizytę właśnie;) już pierwsza w kolejce.

Chyba sobie kupię to Wołanie Kukułki, uwielbiam kryminały i Harrego Pottera mi się dobrze czytało.

Do góry