martyska1223
Fanka BB :)
Kagusia niema wyjścia na 6 do pracy, wiec o 5 trzeba się zwlec z łóżka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny Oliwka opowiedziała mi wczoraj bajkę:
O: Za górami, za lasami była mama, tata i kapturek
Ja: Nio i co dalej?
O: Kapturek szedł przez las
Ja: Acha i co? Spotkał dużego nie dobrego wilka i co było dalej?
O: I wilk dowiedział się gdzie mieszka babcia w Warszawie ...
Jak tu nie płakać ze śmiechu??:-):-):-):-)
Cześć dziewczęta:-) rozglądałam się za sesjami w ciąży i koszt to ok 200 zł . Pokażę Wam przykładową fotkę :-)
Według mnie jest cudowna . Marzyłam o takiej sesji w dwóch poprzednich ciążach i teraz kiedy mam okazję chcę na wiosnę wziąsc udział
Ja też nie lubię oddawać krwi, bardziej sprecyzować igieł...
Dziś mam tak ciężki dzień bo egzamin państwowy z bhp teorie ale tak się boje ze nie dam rady chociaż na świadectwie mam 5.0... Ale nie mam motywacji wstać z łóżka, się wykąpać, zjeść i jak pomyślę ze na podwórku minutowa temperatura i musze szyby strobac... Aj ciężko będzie czuje to już...
Oj rozumiem ewcia twoja niechęć. ja dzisiaj musiałam jechać do pracy taxi wiec obyło się bez skrobania szyb. Ja nie nawidze pobrań bo zawsze na wstępie musze usłyszeć komentarz ze niemam żył i juz wtedy wiem co mnie czeka wrr.. ja dziś do 14 w pracy, na 15 dentysta a na 16 musze donieść do mojego gin wyniki tsh. Oj proszę oby ten dzień w pracy był spokojny
Ja to dzięki Bogu ze jestem na l4 bo przy mojej pracy dawno bym ta ciążę straciła...