reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

mili dużo schudłaś.. wracaj szybko do zdrówka..do poniedziałku już kilka dni więc pewnie doczekać się nie możesz:-) ja mam dopiero w czwartek wizyte i też nie mogę sie doczekac bo maluszka już prawie miesiąc nie widziałam..

reklama
Spróbuje zaraz położyć Zosię na drzemkę i ja też skorzystam. Staram się jej nie kłaść w ciągu dnia, bo potem grasuje do 23, ale wychodzę z nią wieczorem do koleżanki, więc dobrze, żeby miała energię.

Widzę że mamy podobnie. Też jak się wyśpi w dzień graduje do 24-1 w nocy :) i też mi lepiej ją próbować położyć jak mamy plany na wieczór by miała energie.

Witam sie z rana :) chyba nie nadrobie tych wszystkich postow..
Witam nowe mamusie I zycze spokojnej ciazy
Julia michasia ja tez z uk :)
W koncu doczekalam sie I idziemy w pon na 14:45 naszego czasu na usg nie moge sie doczekac :)
Wczoraj poczulam puk puk cudowne uczucie I szok ze tak szybko! Z corcia pierwsze puk puk bylo w 16 tyg.
Nadal choruje mam juz na minusie 8kg I silna anemie pokladam nadzieje w soku z burakow bo juz bym chciala wrocic do pracy a nie ma jak bo po 5 min stania mdleje..uszy nadal bola ale juz mniej :)

Rowniez polecam kosmetyki Palmersa

O masakra współczuje strasznie. Mam nadzieję ze lada chwilę miną dolegliwości i drugi trymestr będzie o niebo lepszy

Witam nowe mamusie :)

Dziewczyny prowadzę listę i prośba jeśli chcecie się na nią dopisać to napiszcie mi priv z data przewidywanego porodu :)
Często piszę z tel i jak siadam przy lapku to już ciężko mi się dokopać do terminów nowych forumowiczek :) Łatwiej mi jest aktualizować listę gdy mam pw :)

Z góry dzięki za wyrozumiałość :)

Zobacz załącznik 662927

Byłam już w 3 aptekach w moim mieście i każdy patrzy na mnie ze zdziwieniem ze szukam oliwki palmers :o E tam, zamówię ja sobie na allegro. A odebrałam wyniki i tsh wynosi 1,82 a ft4 1.18 wiec może juz nie będę musiała brać tabletek :)

Byłam już w 3 aptekach w moim mieście i każdy patrzy na mnie ze zdziwieniem ze szukam oliwki palmers :o E tam, zamówię ja sobie na allegro. A odebrałam wyniki i tsh wynosi 1,82 a ft4 1.18 wiec może juz nie będę musiała brać tabletek :)
Ja sobie balsamik zamówiłam, powinien być lada dzień:)
w pierwszej ciąży miałam piękny brzusio, popękał tuż przed samym porodem i nie ciekawie te blizny nie ciekawie wyglądają;/
ahhh nie mogę doczekać się poniedziałku, kto ma jeszcze wizytkę?

Witam sie z rana :) chyba nie nadrobie tych wszystkich postow..
Witam nowe mamusie I zycze spokojnej ciazy
Julia michasia ja tez z uk :)
W koncu doczekalam sie I idziemy w pon na 14:45 naszego czasu na usg nie moge sie doczekac :)
Wczoraj poczulam puk puk cudowne uczucie I szok ze tak szybko! Z corcia pierwsze puk puk bylo w 16 tyg.
Nadal choruje mam juz na minusie 8kg I silna anemie pokladam nadzieje w soku z burakow bo juz bym chciala wrocic do pracy a nie ma jak bo po 5 min stania mdleje..uszy nadal bola ale juz mniej :)

Rowniez polecam kosmetyki Palmersa
mój dzidziolek też już fika, identycznie jak Lila:)

miq ja też tak miałam, że praktycznie zero rozstępów w ciązy i jakos 4 dni przed porodem zrobiło mi się kilka kresek na brzuchu. Na szczęście nie są bardzi widoczne. Też używam Palmersa.

miq ja też tak miałam, że praktycznie zero rozstępów w ciązy i jakos 4 dni przed porodem zrobiło mi się kilka kresek na brzuchu. Na szczęście nie są bardzi widoczne. Też używam Palmersa.

te na dole brzucha przeżyje bo pod bielizną się chowają, a dzień przed porodem, jak byłam w szpitalu Lilka tak wojowała, że brzuch strzelił mi nad pępkiem i ten rozstęp jest paskudny;/

reklama
Witam wszystkie lipcoweczki :D Rowniez mieszkam w UK mam 10 letniego synka a kolejny skarb na swiat przyjdzie 7 lipca :D aaa i mam 29 lat :) mam pytanko na temat tego Palmersa gdyz po 1 ciazy mam straszne rozstepy a smarowalam sie cale 9 miesiecy :\ teraz uzywam bio oil. Czy ten Palmers to jakas specjalna seria dla kobiet w ciazy bo ja tutaj jedynie widzialam Palmers cocoa butter. Pozdrawiam

Do góry