reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

mili dużo schudłaś.. wracaj szybko do zdrówka..do poniedziałku już kilka dni więc pewnie doczekać się nie możesz:-) ja mam dopiero w czwartek wizyte i też nie mogę sie doczekac bo maluszka już prawie miesiąc nie widziałam..

reklama
Spróbuje zaraz położyć Zosię na drzemkę i ja też skorzystam. Staram się jej nie kłaść w ciągu dnia, bo potem grasuje do 23, ale wychodzę z nią wieczorem do koleżanki, więc dobrze, żeby miała energię.

Widzę że mamy podobnie. Też jak się wyśpi w dzień graduje do 24-1 w nocy :) i też mi lepiej ją próbować położyć jak mamy plany na wieczór by miała energie.

Witam sie z rana :) chyba nie nadrobie tych wszystkich postow..
Witam nowe mamusie I zycze spokojnej ciazy
Julia michasia ja tez z uk :)
W koncu doczekalam sie I idziemy w pon na 14:45 naszego czasu na usg nie moge sie doczekac :)
Wczoraj poczulam puk puk cudowne uczucie I szok ze tak szybko! Z corcia pierwsze puk puk bylo w 16 tyg.
Nadal choruje mam juz na minusie 8kg I silna anemie pokladam nadzieje w soku z burakow bo juz bym chciala wrocic do pracy a nie ma jak bo po 5 min stania mdleje..uszy nadal bola ale juz mniej :)

Rowniez polecam kosmetyki Palmersa

O masakra współczuje strasznie. Mam nadzieję ze lada chwilę miną dolegliwości i drugi trymestr będzie o niebo lepszy

Witam nowe mamusie :)

Dziewczyny prowadzę listę i prośba jeśli chcecie się na nią dopisać to napiszcie mi priv z data przewidywanego porodu :)
Często piszę z tel i jak siadam przy lapku to już ciężko mi się dokopać do terminów nowych forumowiczek :) Łatwiej mi jest aktualizować listę gdy mam pw :)

Z góry dzięki za wyrozumiałość :)

Zobacz załącznik 662927

Byłam już w 3 aptekach w moim mieście i każdy patrzy na mnie ze zdziwieniem ze szukam oliwki palmers :o E tam, zamówię ja sobie na allegro. A odebrałam wyniki i tsh wynosi 1,82 a ft4 1.18 wiec może juz nie będę musiała brać tabletek :)

Byłam już w 3 aptekach w moim mieście i każdy patrzy na mnie ze zdziwieniem ze szukam oliwki palmers :o E tam, zamówię ja sobie na allegro. A odebrałam wyniki i tsh wynosi 1,82 a ft4 1.18 wiec może juz nie będę musiała brać tabletek :)
Ja sobie balsamik zamówiłam, powinien być lada dzień:)
w pierwszej ciąży miałam piękny brzusio, popękał tuż przed samym porodem i nie ciekawie te blizny nie ciekawie wyglądają;/
ahhh nie mogę doczekać się poniedziałku, kto ma jeszcze wizytkę?

Witam sie z rana :) chyba nie nadrobie tych wszystkich postow..
Witam nowe mamusie I zycze spokojnej ciazy
Julia michasia ja tez z uk :)
W koncu doczekalam sie I idziemy w pon na 14:45 naszego czasu na usg nie moge sie doczekac :)
Wczoraj poczulam puk puk cudowne uczucie I szok ze tak szybko! Z corcia pierwsze puk puk bylo w 16 tyg.
Nadal choruje mam juz na minusie 8kg I silna anemie pokladam nadzieje w soku z burakow bo juz bym chciala wrocic do pracy a nie ma jak bo po 5 min stania mdleje..uszy nadal bola ale juz mniej :)

Rowniez polecam kosmetyki Palmersa
mój dzidziolek też już fika, identycznie jak Lila:)

miq ja też tak miałam, że praktycznie zero rozstępów w ciązy i jakos 4 dni przed porodem zrobiło mi się kilka kresek na brzuchu. Na szczęście nie są bardzi widoczne. Też używam Palmersa.

miq ja też tak miałam, że praktycznie zero rozstępów w ciązy i jakos 4 dni przed porodem zrobiło mi się kilka kresek na brzuchu. Na szczęście nie są bardzi widoczne. Też używam Palmersa.

te na dole brzucha przeżyje bo pod bielizną się chowają, a dzień przed porodem, jak byłam w szpitalu Lilka tak wojowała, że brzuch strzelił mi nad pępkiem i ten rozstęp jest paskudny;/

reklama
Witam wszystkie lipcoweczki :D Rowniez mieszkam w UK mam 10 letniego synka a kolejny skarb na swiat przyjdzie 7 lipca :D aaa i mam 29 lat :) mam pytanko na temat tego Palmersa gdyz po 1 ciazy mam straszne rozstepy a smarowalam sie cale 9 miesiecy :\ teraz uzywam bio oil. Czy ten Palmers to jakas specjalna seria dla kobiet w ciazy bo ja tutaj jedynie widzialam Palmers cocoa butter. Pozdrawiam

Do góry