reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Chciałabym cos powiedzieć Michalinie_Ch - czy mówiłaś lekarzowi o tym swedzeniu? Nie chciałabym CIę za bardzo przestraszyć, ale tak objawia się cholestaza... Na Twoim miejscu poszłabym jak najpredzej na wizytę
Wiadomo, lepiej sprawdzić u lekarza, ale chyba za wcześnie na objawy cholestazy? Przynajmniej w książkach czy artykułach, które czytałam była napisane, że objawia się ona po 20. tygodniu... Ale zawsze lepiej spytać lekarza wiadomo.

Chciałabym cos powiedzieć Michalinie_Ch - czy mówiłaś lekarzowi o tym swedzeniu? Nie chciałabym CIę za bardzo przestraszyć, ale tak objawia się cholestaza... Na Twoim miejscu poszłabym jak najpredzej na wizytę

CHolestaza pojawia się w ostatnich miesiącach ciązy, więc to raczej nie ona. Mnie też swędzi a to noga, a to brzuch ale ja to sobie hormonami tłumaczę. :-)

Ja zmykam popracować.

Wr, mnie swędzi chyba wszystko. A najgorsze jest to ze jak zaczynam to drapac to zaraz wyskakują mi jakieś plamy. Ja juz w pracy, czuje się okropnie. Wymiotowac mi się chce, a o 7 lecę do kliniki oddać krew bo musze zanieść dzisiaj mojemu gin wyniki tsh.. jeja, co można wziąść na biegunkę ??

Ja też nie lubię oddawać krwi, bardziej sprecyzować igieł...
Dziś mam tak ciężki dzień bo egzamin państwowy z bhp teorie ale tak się boje ze nie dam rady chociaż na świadectwie mam 5.0... Ale nie mam motywacji wstać z łóżka, się wykąpać, zjeść i jak pomyślę ze na podwórku minutowa temperatura i musze szyby strobac... Aj ciężko będzie czuje to już...

Oj rozumiem ewcia twoja niechęć. ja dzisiaj musiałam jechać do pracy taxi wiec obyło się bez skrobania szyb. Ja nie nawidze pobrań bo zawsze na wstępie musze usłyszeć komentarz ze niemam żył i juz wtedy wiem co mnie czeka wrr.. ja dziś do 14 w pracy, na 15 dentysta a na 16 musze donieść do mojego gin wyniki tsh. Oj proszę oby ten dzień w pracy był spokojny :(

reklama
Do góry