reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Hmm w środę miałam mieć wizytkę na nfz,stwierdziła,że jak już jestem zapisana to pójdę podglądnąć bobasa a tu okazuje,że ta przychodnia nie podpisała umowy z nfz,ciekawe co teraz?

reklama
Hmm w środę miałam mieć wizytkę na nfz,stwierdziła,że jak już jestem zapisana to pójdę podglądnąć bobasa a tu okazuje,że ta przychodnia nie podpisała umowy z nfz,ciekawe co teraz?

skoro nie podpisala top przychodnia zamknieta..wiec szansy na wizyte raczej nie masz..

Michasia mój lekarz też zdziwiony trochę ze drugi raz, po wyniku badania histopatologicznego ma nas wysłać (mnie i malza) na jakieś dodatkowe badania. No nic, jak mówią młoda jestem, jeszcze się doczekam...

Powodzenia wszystkim

Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2

Michasia mój lekarz też zdziwiony trochę ze drugi raz, po wyniku badania histopatologicznego ma nas wysłać (mnie i malza) na jakieś dodatkowe badania. No nic, jak mówią młoda jestem, jeszcze się doczekam...

Powodzenia wszystkim

Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2

Jestes dobrej myśli i tak trzymaj..
Dobre nastawienie to połowa sukcesu :-D

A1990 w zasadzie to zadnych i w sumie dlugo nie bylam wiec o dziwo odszczekuje chwilowo te haslo 'pieprzony' ;-) podanie o rozliczenie konta firmy skladalam z prowadzonej dzialalnosci :-)

Vivienne bardzo ci współczuję, ale dobrze że masz pozytywne nastawienie następnym razem na pewno będzie dobrze.

Witam nową lipcową mamusię.

reklama
Do góry