reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Siedze wlasnie w pieprzonym zusie tylko 70 osob przede mna ;( sorka za slownictwo ale zirytowana z lelka jestem w srode bede musiala drugi raz tu zajechac chyba przed 7 bede zeby.nie stac w takiej kolei

Hej, może mnie pamiętacie, może już nie bo bo prawie do Was nie pisałam.

Chce życzyć Wam wszystkim zdrowych , silnych maluszków,a jednocześnie oficjalnie Was opuszczam, niestety dziś po raz kolejny potwierdzono puste jajo, czekam na zabieg.

Dużo sił dla Was i pomyślnego rozwiązania

Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2

Chce życzyć Wam wszystkim zdrowych , silnych maluszków,a jednocześnie oficjalnie Was opuszczam, niestety dziś po raz kolejny potwierdzono puste jajo, czekam na zabieg.

Bardzo współczuję... Myślałem że pusty pecherzyk może zdarzyć się tylko raz...Staraj się nadal,w końcu się uda :-)

Tak mi przykro,duuuużo sił życzę

Ja niby nie przytyłam za dużo bo ledwie pół kilo, ale brzuszek już taki dość spory. Wydaje mi się, że to chyba przez wzdęcia, bo raz jest mniejszy raz większy, szczególnie rośnie na wieczór. A co za tym idzie nie mieszczę się już w jeansy i zakupiłam na all kilka leginsów ciążowych bo jak mnie ciśnie w brzuch to od razu mi niedobrze.

A ja ogolem przed ciaza wazylam 48 kg taka chudzitka bylam a teraz mam juz 54 kg a to dopiero 12 tc a dalej jestem chuda tylko delikatnie brzuszek sie zaokraglil...

reklama
Do góry