reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Angi do dzisiaj myślałam tylko czy będzie widać płeć, a teraz to już nie muszę wiedzieć aby tylko dzidziuś był zdrowy, tak się boję. Kurcze ten Nowy Rok jakieś wątpliwości zasiał, masakra.

Obawy w ciazy sa normalne i chyba kazdy je ma. Jednak w wiekszosci przypadkow wszystko jest ok :) hm... sama sie dziwie swojemu spokojowi...

Ja mam wizytę na 9.00 i to drugie podejście, bo wczoraj inna lekarka w tej placówce postanowiła odwołać umowiona miesiąc temu wizytę. To będę trzymam kciuki za nas wszystkie jutro :-)

Szczęśliwego Nowego Roku!!

Ja mam za tydzień wizytę i usg genetyczne :) ale też stresik jest, i muszę 100km dojechać na to badanie ;/

ola, michasia, Blacksilk trzymam jutro kciuki. Na pewno wyniki będą pomyślne :)

Powiem Wam, że ja w tej ciąży dużo bardziej się stresuję. W pierwszej był luz, a teraz ciągła niepewność. A przecież pierwsza ciąża była bezproblemowa. Nie wiem dlaczego tak. Czekam jak na szpilkach do 7.01 i chciałabym zobaczyć bijące serduszko. Pomarudziłam...

Ooo ale wizyt,będzie jutro sporo zdj:D
Gurek a u Ciebie to pierwsza wizyta?
Ja też mam 7 na nfz stwierdziłam,że jak już jestem zapisana to czemu nie iść skoro jest okazja podglądnąć maluszka:) lekarz jak mnie zapisywał twierdził,że i tak nie będzie nic widać,nie wiem co miał na myśli-chyba badania prenatalne,bo nawet nie wspominał o nich.Jak powie mi płeć,to i tak mu nie uwierze bo znajomej co wizytę mówi co innego
Ale za to tydz później 12 mam prywatnie u swojego doktorka prenatalne,w pierwszej ciąży w tym samym tygodniu był pewny płci:)
Ja też pierwszą ciąże przechodziłam bezstresowo,od początku oglądałam ciuszki,butelki,wózki teraz jest inaczej teraz jakoś nie ciągnie mnie do zakupów a za to pojawił się ten strach,tak jak bym w pierwszej ciąży nie była świadoma niebezpieczeństw...ale po wczorajszej wizycie,wykładzie lekarza myślenie zmieniło mi się o 180 st:)
Miałam dziściaj straszne rewolucje w brzuchu,flaczki mi się układały,maluszek chyba wrócił na swoje miejsce iii coś mnie tam łaskocze...muszę się wsłuchać czy to to co myślę:)

reklama
Do góry