reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
No to jest nas w sumie cztery jeśli dobrze liczę.
Ja mam 30lat, ale poronilam raz w ok 12 tyg. Wiec wciąż mam obawy ze to jest zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe -ze wszystko będzie ok. Ale to głupie myślę i tylko szkodzi zamiast pomagać. Trzymam kciuki za was wszystkie :-)

ola, michasia, Blacksilk trzymam jutro kciuki. Na pewno wyniki będą pomyślne :)

Powiem Wam, że ja w tej ciąży dużo bardziej się stresuję. W pierwszej był luz, a teraz ciągła niepewność. A przecież pierwsza ciąża była bezproblemowa. Nie wiem dlaczego tak. Czekam jak na szpilkach do 7.01 i chciałabym zobaczyć bijące serduszko. Pomarudziłam...

Wlasnie!!!! Jestem bardzo ciekawa plci i chyba niesmialo poprosze lekarza zeby przyjrzal sie tym okolicom :) ale jakos nie wierze zebym miala tyle szczescia... w pierwszej ciazy do 28 tyg lekarz nie byl w stanie mi nie powiedziec

raczej tak wcześnie płci się nie da określić, bo to coś, co "wystaje", to może być zarówno zaczątek penisa, jak i łechtaczki, dlatego ja tak wcześnie nawet bym się nie przywiązywała do opinii lekarza (; ja się powinnam dowiedzieć na kolejnej wizycie (to będzie już 16 tydzień).

reklama
Do góry