reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
No to jest nas w sumie cztery jeśli dobrze liczę.
Ja mam 30lat, ale poronilam raz w ok 12 tyg. Wiec wciąż mam obawy ze to jest zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe -ze wszystko będzie ok. Ale to głupie myślę i tylko szkodzi zamiast pomagać. Trzymam kciuki za was wszystkie :-)

ola, michasia, Blacksilk trzymam jutro kciuki. Na pewno wyniki będą pomyślne :)

Powiem Wam, że ja w tej ciąży dużo bardziej się stresuję. W pierwszej był luz, a teraz ciągła niepewność. A przecież pierwsza ciąża była bezproblemowa. Nie wiem dlaczego tak. Czekam jak na szpilkach do 7.01 i chciałabym zobaczyć bijące serduszko. Pomarudziłam...

Wlasnie!!!! Jestem bardzo ciekawa plci i chyba niesmialo poprosze lekarza zeby przyjrzal sie tym okolicom :) ale jakos nie wierze zebym miala tyle szczescia... w pierwszej ciazy do 28 tyg lekarz nie byl w stanie mi nie powiedziec

raczej tak wcześnie płci się nie da określić, bo to coś, co "wystaje", to może być zarówno zaczątek penisa, jak i łechtaczki, dlatego ja tak wcześnie nawet bym się nie przywiązywała do opinii lekarza (; ja się powinnam dowiedzieć na kolejnej wizycie (to będzie już 16 tydzień).

reklama
Do góry