reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

witam forumowiczki w nowym roku i życzę wszystkiego dobrego :)

do nas przyszli znajomi z 5-miesięczną córeczką, ale większość imprezy przespała (; najedliśmy się po czubki uszu, ja dostałam piwo 0% (takie naprawdę bez alkoholu, więc smakowało jak lemoniada z bąbelkami) i Piccolo o smaku wiśni, a reszta piła piwo, whisky i szampana (; obejrzeliśmy transmisję z imprezy w Krakowie, obejrzeliśmy fajerwerki przez okno i o 1 już byliśmy w łóżkach (;

przy okazji okazało się, że nasz kot boi się płaczu dzieci :D

reklama
Witam wszystkie w Nowym Roku.
Dziewczyny czy naprawdę po 35 roku życia są większe szanse żeby urodzić chore dziecko? Ja mam 34 lata i jutro badania genetyczne, jak się cieszyłam i nie mogłam się doczekać tak teraz się strasznie boję i chce mi się płakać. Czy wszystko będzie ok ze względu na mój wiek.:-(

Witam wszystkie w Nowym Roku.
Dziewczyny czy naprawdę po 35 roku życia są większe szanse żeby urodzić chore dziecko? Ja mam 34 lata i jutro badania genetyczne, jak się cieszyłam i nie mogłam się doczekać tak teraz się strasznie boję i chce mi się płakać. Czy wszystko będzie ok ze względu na mój wiek.:-(
Ola ryzyko jest wieksze ale to nie znaczy ze maluch bedzie chory:) ryzyko zawsze rosnie.. niestety nawet mlode osoby rodza chore dzieci wiec tak naprawde to jest ruletka... nie stresuj sie niepotrzebnie! idz jutro na badanie i zobaczysz ze bedzie dobrze:)

Tez mam 34 lata i jutro badania genetyczne. Tez sie boje ale staram o tym nie myslec. Jutro sie wszystkiego dowiemy... mysle ze 34 lata to jeszcze nie tak zle...

Tez mam 34 lata i jutro badania genetyczne. Tez sie boje ale staram o tym nie myslec. Jutro sie wszystkiego dowiemy... mysle ze 34 lata to jeszcze nie tak zle...

dokladnie tak.. przewaznie mowi sie ze duzo wieksze ryzyko jest w ciazy po 40 ale tez duzo osob rodzi w tym wieku zdrowe dzieci wiec widzicie to tylko statystyki.. wiec nie ma co sie stresowac na zapas bo maluszek to czuje. Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!

Ola, Klaudia witam w klubie stresujących się przed jutrzejszym badaniem genetycznym, a w tym roku kończę 33 lata. Musimy być dobrej myśli.
W Warszawie brzydka pogoda, więc dzisiejszy dzień upływa pod znakiem leniuchowania :-)

reklama
dziewczyny wszystko bedzie dobrze zobaczycie!:) ale stres zawsze bedzie.. ja mam go przed kazda wizyta niestety mimo ze mam 24 lata i pierwsza ciaza to i tak stresuje sie caly czas czy wszystko w porzadku..:*

Do góry