reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny! !!!

Ja jutro mam wizytę nie mogę już się doczekać :)
My wytrzymalismy do 24 oliwka jaka szczęśliwa była z fajerwerków :) nie chciała usunąć po 1 padła :D

Miłego dnia :)

Witam się i ja noworocznie:-) dziewczyny wszystkiego dobrego ;-):tak: to ja chyba wytrzymałam najdłużej ze wszystkich lipcowych mam bo aż do 3 w nocy :szok: impreza sylwestrowa udana najważniejsze że dzieci są zadowolone a mój synio dopiero co wstał :tak:

My córci zrobiliśmy pokaz o 20.00 z Nas 3 tylko ona miała siły biegać i wcale nie miała ochoty spać, mężu poległ pierwszy a potem my obie w jej łóżeczku hehe

Witajcie w Nowym 2015 Roku życzę wszystkim aby był to rok szczęśliwy bo wyjątkowy na pewno będzie:-)

sylwester w tym roku był przed tv jakoś dotrwałam do północy mój P odpalił arsenał fajerwerków muszę przyznać że pokaz mu się udał potem napiłam się trele morele:-D i spać .........a dziś leniwy dzień jeszcze siedzę w szlafroku i nawet rolet nie odsłoniłam ...
w sumie to już miałam dość tych świąt tego jedzenia i w ogóle teraz wiosny nie mogę się doczekać:-)

witajcie :) my sylwestra z córką do 22 mieliśmy a potem poszłyśmy spać.. ale mój mąż obudził mnie przed północą na fajerwerki i życzenia :) my ogólnie dzisiaj o 12 położyliśmy dzieci spać i sami padliśmy na dwie godziny..

Przepraszam ze zmienię temat ale normalnie juz mi głową siada. Próbowałam znaleźć informacje jak kobieta w ciąży może pielęgnować i oczyszczać twarz,bo jak wiadomo hormony robią swoje i z nimi nie wygrasz,ale okazuje się ze prawie każdy kosmetyk zawiera coś toksycznego i trującego i może zaszkodzić dzidzi :-( czy naprawdę zostaje mi tylko "szare mydlo"?!!! Proszę mówcie mi tu szybko jak wy oczyszczacie swoje buzię i czym tak naprawdę trzeba się martwić?

Ja kupiłam płyn micelarny, mydło i krem do twarzy biały jeleń użyłam kilka razy i naprawdę wow na mnie zadziałał :)

Witam się i ja noworocznie:-) dziewczyny wszystkiego dobrego ;-):tak: to ja chyba wytrzymałam najdłużej ze wszystkich lipcowych mam bo aż do 3 w nocy :szok: impreza sylwestrowa udana najważniejsze że dzieci są zadowolone a mój synio dopiero co wstał :tak:

A nie :) My wróciliśmy o 5 rano :D

Dacie wiarę moja 2 i pół letnia córka uczepiła się kolegi szwagierki i do godziny 5 rano buszowała szok szok szok a na próby położenia reagowała ucieczkami :D spoko szkoda że dzisiaj też bez szału ze spaniem bo już o 11:30 była na nogach ehh ale i dobrze bo się nie powinna przestawić :)

reklama
i ja witam sie w Nowym Roku:) mial byc sylwester w domu ale jednak wybylismy na domowke;) ale wyszlismy po 2 po 3 juz w lozeczku tak wiec o ale i tak dlugo wytrzymalam:p

Do góry