reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny! !!!

Ja jutro mam wizytę nie mogę już się doczekać :)
My wytrzymalismy do 24 oliwka jaka szczęśliwa była z fajerwerków :) nie chciała usunąć po 1 padła :D

Miłego dnia :)

Witam się i ja noworocznie:-) dziewczyny wszystkiego dobrego ;-):tak: to ja chyba wytrzymałam najdłużej ze wszystkich lipcowych mam bo aż do 3 w nocy :szok: impreza sylwestrowa udana najważniejsze że dzieci są zadowolone a mój synio dopiero co wstał :tak:

My córci zrobiliśmy pokaz o 20.00 z Nas 3 tylko ona miała siły biegać i wcale nie miała ochoty spać, mężu poległ pierwszy a potem my obie w jej łóżeczku hehe

Witajcie w Nowym 2015 Roku życzę wszystkim aby był to rok szczęśliwy bo wyjątkowy na pewno będzie:-)

sylwester w tym roku był przed tv jakoś dotrwałam do północy mój P odpalił arsenał fajerwerków muszę przyznać że pokaz mu się udał potem napiłam się trele morele:-D i spać .........a dziś leniwy dzień jeszcze siedzę w szlafroku i nawet rolet nie odsłoniłam ...
w sumie to już miałam dość tych świąt tego jedzenia i w ogóle teraz wiosny nie mogę się doczekać:-)

witajcie :) my sylwestra z córką do 22 mieliśmy a potem poszłyśmy spać.. ale mój mąż obudził mnie przed północą na fajerwerki i życzenia :) my ogólnie dzisiaj o 12 położyliśmy dzieci spać i sami padliśmy na dwie godziny..

Przepraszam ze zmienię temat ale normalnie juz mi głową siada. Próbowałam znaleźć informacje jak kobieta w ciąży może pielęgnować i oczyszczać twarz,bo jak wiadomo hormony robią swoje i z nimi nie wygrasz,ale okazuje się ze prawie każdy kosmetyk zawiera coś toksycznego i trującego i może zaszkodzić dzidzi :-( czy naprawdę zostaje mi tylko "szare mydlo"?!!! Proszę mówcie mi tu szybko jak wy oczyszczacie swoje buzię i czym tak naprawdę trzeba się martwić?

Ja kupiłam płyn micelarny, mydło i krem do twarzy biały jeleń użyłam kilka razy i naprawdę wow na mnie zadziałał :)

Witam się i ja noworocznie:-) dziewczyny wszystkiego dobrego ;-):tak: to ja chyba wytrzymałam najdłużej ze wszystkich lipcowych mam bo aż do 3 w nocy :szok: impreza sylwestrowa udana najważniejsze że dzieci są zadowolone a mój synio dopiero co wstał :tak:

A nie :) My wróciliśmy o 5 rano :D

Dacie wiarę moja 2 i pół letnia córka uczepiła się kolegi szwagierki i do godziny 5 rano buszowała szok szok szok a na próby położenia reagowała ucieczkami :D spoko szkoda że dzisiaj też bez szału ze spaniem bo już o 11:30 była na nogach ehh ale i dobrze bo się nie powinna przestawić :)

reklama
i ja witam sie w Nowym Roku:) mial byc sylwester w domu ale jednak wybylismy na domowke;) ale wyszlismy po 2 po 3 juz w lozeczku tak wiec o ale i tak dlugo wytrzymalam:p

Do góry