Nathalienne
Aktywna w BB
Moje paznokcie to już kompletnie ;/ łamią się, rozdwajaja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
Mnie tez obsypało na twarzy i na dekoldzie. Brzuszek juz widac. Ponieważ nic dla mlodego nie mam to od stycznia planujemy robic pomalu zakupy...wiem ze to jeszcze wczesnie ale ze wzgledów kasowych i dlatego że u mnie były dwa wczesniaki to chcemy miec wszystko juz zakupione do 33 tc
Hej. Jestem tu nowa. Również rodze tak jak wy. Też mnie wysypuje, są to pojedyncze krostki na ramionach. W dodatku mam strasznie sucha skórę twarzy, jak nigdy a dbam o nią bardziej niż przed ciążą.
Ja w pierwszej ciąży z córcią wyglądałam ładnie a teraz jakaś taka zmęczona na twarzy... Dzisiaj to mi sie ryczeć chce takie głupie myśli mnie naszły ale tłumaczę sobie,że czemu miało by być coś nie ta,jestem zdrowa,pierwsza ciąża pez problemów ah
aaaaaaaa i próbowałam się dodzwonić do mojej lekarki wtedy we wtorek po wizycie i wczoraj nie odbiera napisałam smsa że chcę przełożyć wizytę i nic zero odzewu.....juto będę dzwonić jak nie odbierze to znalazłam lekarza który na forum ma bdb opinie dobrze wyposażony gabinet i wygodne zapisy online niestety facet wolałam kobietę ale chrzanić to najważniejszy teraz jest maluszek ........
Angi to już dziś, dzień naszej wizyty
Stres okropny.. dzień szybko zleci najpierw zakupy praca na 14, o 16 zwolnie się do lekarza. A już jutro wyjazd. Dzisiaj wstałam rano a u mnie śnieg!!