reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Hej dziewczyny, witam po świętach. Muszę się przyznać że wielkiego obzarstwa nawet nie było oprócz Wigilii:-):-). Przybyło niecałe pół kilo. Przekazałyście dobrą nowinę rodzinne, pewnie szczęśliwi. U mnie radość nieskończona, może dlatego że mój starszy synek ma już 13 lat i dziadkom tęskno do takiego maleństwa. W piątek prenatalne, już nie mogę się doczekać. Miłego dnia:-)

Jaa ale zazdroszcze tym co badania tak szybko mają,u nas najbliższa rodzina wie,z dalszą jakoś nie było okazji się zobaczyć

Dzięki dziewczyny już wychodzę powoli z choroby, mój synek też miał zapalenie oskrzeli, ach to przedszkole masakra!
Już po świętach a mnie jakoś za szybko to przeleciało, na szczęście mam wolne do 5 stycznia ale poproszę gina o L4 bo mam nieciekawe warunki stresowe w pracy ostatnio! mam nadzieję, że mi da. Idę w poniedziałek po południu
Ada tak mi przykro... wiem co czujesz też tak miałam z pierwszą dzidzią, mój aniołek tam gdzieś jest i twój też będzie
Martyśka ja też mam w poniedziałek wizytę i też sie troche stresuję, bo przy Matim miałam więcej intensywnych objawów a teraz spokój
trzymam &&&&& i za twoją dzidzię
Kornelia ja w 1 ciąży smarowałam się kremem na rozstępy z Gerbera i nie miałam żadnych, a po kąpieli zwykła oliwka dla dzieci bambino na wilgotną skórę. Oczywiście od 4 m-ca do końca ale mnie oszczędziło.
Olga super wieści gratuluję :-)
Lava ja się z jeansami pożegnałam już dawno tak mi wywaliło na początku brzuch jakbym była w 5 m-cu! głównie to były wzdęcia teraz jest lepiej ale nie umiem nosić nic obcisłego na brzuchu i golfów też nie w poprzedniej ciąży też tak miałam...
Migotka gratuluję :-)
Kunda super :-)
Madziuula ja farbowałam w 1 ciąży ale dopiero po 12 tygodniu, i 2 tyg przed porodem też i nie uważam tego za złe. Najgorzej 1 trymestr. Ja bym nie wytrzymałą z moimi siwkami, już teraz są i nie mogę się doczekać za jakieś 2-3 tyg!

ja też po nowym roku chce się pofarbować, ale to dopiero w II trymestrze..
mi jakoś nastrój się zepsuł.. i nawet nie wiem czemu.. zaraz mój mąż wróci więc wypije z nim herbatkę to może mi przejdzie..

cześć poświątecznie! dużo jedzenia u mamy, jeszcze pół lodówki zapchane jedzeniem od rodziców moich i TŻ, dziś wizyta u babci, ale jutro to się nie ruszam nigdzie, najchętniej bym w ogóle z domu nie wychodziła w zimie...

mnie się robią krostki, ale tylko na plecach. co jest mega dziwne i upierdliwe, jak się np. zrobi przy ramiączkach czy zapięciu od stanika /: ale jak na razie zęby, paznokcie i włosy w porządku. może to kwestia dobrej diety, bo my się z TŻ bardzo zdrowo odżywiamy.

a jak tam wasze prezenty? ja dostałam od brata książkę "Dzieciozmagania" Kaz Cooke (wcześniej czytałam jej "Ciężarówką przez 9 miesięcy", super książka) i to chyba najlepszy z prezentów obecnie (:)

Witam się i ja poświątecznie . Mnie też na buzi coś zaczyna wysypywać.. a taka ładna buzia była .. piersi coraz mniej mnie bolą i mam wrażenie że brzuszek stanął mi w miejscu choć wczoraj moja teściowa powiedziała że ładnie już widać :tak: ale to chyba z tego świątecznego obżarstwa było no i zaparcia.. od 3 dni nie umiem nic zrobić ale brzuch mnie nie boli , jedynie co mam gazy.. i apetyt mi się jakoś tak zmalał..

Witam

Mnie tez obsypało na twarzy i na dekoldzie. Brzuszek juz widac. Ponieważ nic dla mlodego nie mam to od stycznia planujemy robic pomalu zakupy...wiem ze to jeszcze wczesnie ale ze wzgledów kasowych i dlatego że u mnie były dwa wczesniaki to chcemy miec wszystko juz zakupione do 33 tc

Hej. Jestem tu nowa. ;) Również rodze tak jak wy. Też mnie wysypuje, są to pojedyncze krostki na ramionach. W dodatku mam strasznie sucha skórę twarzy, jak nigdy a dbam o nią bardziej niż przed ciążą.

reklama
Hej. Jestem tu nowa. ;) Również rodze tak jak wy. Też mnie wysypuje, są to pojedyncze krostki na ramionach. W dodatku mam strasznie sucha skórę twarzy, jak nigdy a dbam o nią bardziej niż przed ciążą.

Witaj
Moje plecy są jak po wojnie...ale za to włosy gęste i grube,że na święta nie mogłam sobie z nimi poradzić,suszyłam i suszyłam i suszyłam
Mi mdłości jak ręką odjął od początku 10tc,brzuszek też jakby staną w miejscu,na wadzr tylko +1,cyce nadal bolą ale już zdecydowanie mniej,sto razy lepiej czułam się mając mdłości tzn czułam,że jestem w ciąży

Do góry