reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Kurczaczek wczoraj zjadlam 3...na opakowaniu napisane jest ze jesli nie ma sie alergi na jakis tam cukier to mozna dzis znalazlam ulotke I tam jest napisane ze nie mozna w ciazy.mam nadzieje ze nic sie ktosiowi nie stalo :(

spokojnie strepsils to nie trucizna ale faktycznie daruj sobie wogóle ostatnio oglądałam program że te tabletki na gardło jeśli nie zawierają jakiegoś antybiotyku to szkoda kasy tu po prostu chodzi o to że przez ssanie nawilżasz gardło czyli tak sam możesz ssać owocowe cukierki....a na gardło najlepiej płukanka jakaś z apteki nie łykasz tego tylko płuczesz i wypluwasz

Cześć dziewczynki!
Dawno się nie odzywałam, za co przepraszam.
Chciałam się z Wami pożegnać. Usuńcie mnie z lipcowych mam :-( Jestem po zabiegu!!! Mam kolejnego Aniołka w niebie :-(
['] 29.12.2014
['] 26.06.2013
['] 13.02.2013

Cześć dziewczynki!
Dawno się nie odzywałam, za co przepraszam.
Chciałam się z Wami pożegnać. Usuńcie mnie z lipcowych mam :-( Jestem po zabiegu!!! Mam kolejnego Aniołka w niebie :-(
['] 29.12.2014
['] 26.06.2013
['] 13.02.2013

Asiu bardzo mi przykro, następnym razem na pewno się uda.

Co do mdłości mnie powoli opuszczają, z codziennych zamieniły się na 2 lub 3 razy w tygodniu.
Ja przeziębienie leczyłam babcinymi sposobami, herbata z cytryną i mleko z masłem, miodem i czosnkiem, nawet pomogło.

Jeśli chodzi o lekarza pierwszą ciążę prowadził mi mężczyzna niestety wyjechał na stałe za granicę, później chodziłam do kobiet i żadna nie potrafiła podejść tak delikatnie do pacjentki jak Pan doktor.

Odliczam dni do piątku i usg:-)

Asiu bardzo mi przykro :( ściskam mocno.
oj alśw mnie wymeczylo :( zjadłam czekoladke i po tym ściskanie kibelka. Glowa dalej boli. Wzięłam apap. Mam nadzieję że przejdzie. Idę szukać spodni ciazowych bo już się nie mieszcze w nic :(

mnie ostatnio ciągle bolała głowa, ale kawa na to nieźle pomaga. jak już naprawdę nie dawałam rady, to brałam apap, ale zawsze miałam jakieś wewnętrzne przekonanie, że źle robię /: na szczęście zmęczenie przeszło i już nie muszę chodzić spać o 20 (;

Halo halo
Ja juz po wizycie. Wszystko jest w porządku ale jakoś nie jestem zadowolona z wizyty.. pan doktor chyba był zmeczony po świętach bo sam z siebie nic nie chciał mówić. Az w końcu sama wybuchłam czy wszystko jest w porządku no to usłyszałam tak tak oczywiście.. ktosiek ma 5 cm i jak na moje ślepe oko to chyba nie był tak ruchliwy na badaniu jak wasz chociaż doktor powiedział ze nie chce się dać dzidzia zbadac.. wiecie kiepsko się dzisiaj czuje w sensie psychicznym. Nachodzą mnie dziwne myśli czy to dobrze, czy dam radę, czy dobrze ze to ten czas.. Ah ciężko ciężko :((
Chce mi się plakac! ah te hormony

reklama
Halo halo
Ja juz po wizycie. Wszystko jest w porządku ale jakoś nie jestem zadowolona z wizyty.. pan doktor chyba był zmeczony po świętach bo sam z siebie nic nie chciał mówić. Az w końcu sama wybuchłam czy wszystko jest w porządku no to usłyszałam tak tak oczywiście.. ktosiek ma 5 cm i jak na moje ślepe oko to chyba nie był tak ruchliwy na badaniu jak wasz chociaż doktor powiedział ze nie chce się dać dzidzia zbadac.. wiecie kiepsko się dzisiaj czuje w sensie psychicznym. Nachodzą mnie dziwne myśli czy to dobrze, czy dam radę, czy dobrze ze to ten czas.. Ah ciężko ciężko :((
Chce mi się plakac! ah te hormony

Martyska pewnie że dasz radę, kto ma dać jak nie my matki. Każda z nas ma takie przemyślenie pewnie. Ja urodziłam pierwsze dziecko młodo mając 21 lat i miałam wtedy wielkie wątpliwości, ale dałam radę synek ma 13 lat i dogadujemy się dzisiaj myślę że dobrze. Traktuje mnie nie tylko jak mamę, ale również przyjaciółkę. Więcej wiary w siebie:-)

Do góry