angi-wawa1988
Fanka BB :)
wyjdzie w 16-17 tc moze forum samuch bab ha ha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no fakt brylantów tam nie mam hahaha nietety takie wychowanie z domu że człowiek się krępuje ale nawet mój P powiedziała że ważne aby był dobry fachowiec
jak leżałam w szpitalu też nie miałam wyboru i usg i zabieg robił młody ginekolog ......a tak to do faceta tylko po tabletki anty chodziłam tzn po samą receptę bez badania ja to w ogóle żałuje ze usg nie można sobie kupić i co dzień podglądać malucha w domu:-) a siostra mojego P powiedziała że całe życie chodziła do facetów bo uważa że są bardziej kompetentni a do kobiet zaufania nie ma ja chyba też straciłam w sumie byłam już w życiu u trzech kobiet i z żadnej nie byłam zadowolona.........ja na początku też nie chciałam chodzić do faceta, tylko kobieta, ale po przejrzeniu opinii wybrałam dra Śliwińskiego i nie żałuję. zresztą, USG genetyczne miałam robione w innym oddziale Medicoveru i też był facet, nie mogłam sobie tego akurat wybrać, więc dobrze, że już się wcześniej przełamałam (; po prostu sobie powiedziałam, że dla nich to jest praca, a nie żadne rozkosze życiowe i teraz już mnie to w ogóle nie rusza.
Ja też od zawsze do faceta, gdzieś usłyszałam,że faceci są delikatniejsi i chyba tym się sugerowałamwitam dziewczyny jak mnie glowa boli:-( zaraz mi ja rozsadzi i tak od kilku dni
ja zawsze chodzilam do faceta lekarza u kobitki nie bylam nigdy.
nie zalapie sie w tym tyg na usg wiec czekam cierpliwie do 8 stycznia.