reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
no fakt brylantów tam nie mam hahaha nietety takie wychowanie z domu że człowiek się krępuje ale nawet mój P powiedziała że ważne aby był dobry fachowiec

ja na początku też nie chciałam chodzić do faceta, tylko kobieta, ale po przejrzeniu opinii wybrałam dra Śliwińskiego i nie żałuję. zresztą, USG genetyczne miałam robione w innym oddziale Medicoveru i też był facet, nie mogłam sobie tego akurat wybrać, więc dobrze, że już się wcześniej przełamałam (; po prostu sobie powiedziałam, że dla nich to jest praca, a nie żadne rozkosze życiowe i teraz już mnie to w ogóle nie rusza.

witam :) dziewczyny jak mnie glowa boli:-( zaraz mi ja rozsadzi :( i tak od kilku dni:confused2:
ja zawsze chodzilam do faceta lekarza u kobitki nie bylam nigdy.
nie zalapie sie w tym tyg na usg wiec czekam cierpliwie do 8 stycznia.

pierwszym moim ginekologiem byl facet i do tej pory to byl najlepszy fachowiec do jakiego chodzilam, niestety przeprowadzilam sie do innego miasta i nie oplacalo mi sie jezdzic do gina ponad 100 km

Witam sie powswiatecznie :)
Ja nadal bez energii do zycia w sobote bylam w pracy po kilku godz zmedlalam I odwiezli mnie do domu. Dzis dostalam wolne.. glowna managerka przytulila mnie I mowi boze Emilka same kosci jestes.. no tak se pomyslalam mam juz niedowage. Mdlosci nadal mnie mecza ale w miare wszystko jem I doszla zgaga :/
Co to cery to mam taka kaszke na czole ale niewidoczna czuje ja tylko jak sie dotykam a ze mam grzywke to sie nie przejmuje hehe
No I mamy szpital w domu s chory ja chora ala tez juz zaczyna kaszlec I kichac.. cudnie :/
No I nadal czekam na list ze szpitala

Aha mozna w ciazy brac strepsils?

Co do lekarzy to mój też jest mężczyzna, i pomimo że tłumacze sobie ze dla niego to nic specjalnego i ze widzi takich miliony to i tak się wstydzę, na samą myśl aż mam ciarki. Brr :D no ale wybrałam go dlatego, że jest to bardzo dobry lekarz z najlepszym sprzętem w moim mieście..
Ja tym czasem zbieram się do pracy, moja zmienniczka juz do mnie dzwoniła ze wpłynęła jakaś skarga... :/ dobrze ze mam na popołudnie i jeszcze w miedzy czasie wyskocze do lekarza :D

ja na początku też nie chciałam chodzić do faceta, tylko kobieta, ale po przejrzeniu opinii wybrałam dra Śliwińskiego i nie żałuję. zresztą, USG genetyczne miałam robione w innym oddziale Medicoveru i też był facet, nie mogłam sobie tego akurat wybrać, więc dobrze, że już się wcześniej przełamałam (; po prostu sobie powiedziałam, że dla nich to jest praca, a nie żadne rozkosze życiowe i teraz już mnie to w ogóle nie rusza.
jak leżałam w szpitalu też nie miałam wyboru i usg i zabieg robił młody ginekolog ......a tak to do faceta tylko po tabletki anty chodziłam tzn po samą receptę bez badania ja to w ogóle żałuje ze usg nie można sobie kupić i co dzień podglądać malucha w domu:-) a siostra mojego P powiedziała że całe życie chodziła do facetów bo uważa że są bardziej kompetentni a do kobiet zaufania nie ma ja chyba też straciłam w sumie byłam już w życiu u trzech kobiet i z żadnej nie byłam zadowolona.........

Cześć

Trzymam kciuki za wizyty.
Mnie nadal mdli i nie mam na nic siły. Co do objawów i płci, to na syna miałam pryszcze i straszne mdłości.

W przeciwieństwie do Was ja miałam opory, żeby pójść do kobiety ginekologa. Jakoś faceci wydawali mi się delikatniejsi. We Wroc chodziłam właśnie do mężczyzny, a teraz do kobiety. Z obu jestem bardzo zadowolona.

Miłego dnia

witam :) dziewczyny jak mnie glowa boli:-( zaraz mi ja rozsadzi :( i tak od kilku dni:confused2:
ja zawsze chodzilam do faceta lekarza u kobitki nie bylam nigdy.
nie zalapie sie w tym tyg na usg wiec czekam cierpliwie do 8 stycznia.
Ja też od zawsze do faceta, gdzieś usłyszałam,że faceci są delikatniejsi i chyba tym się sugerowałam
Do tego mojego prywatnego mam całkowite zaufanie, idę bez żadnych oporów, zawsze delilkatny, podaje rękę na przywitanie, nigdy nie pogania, czas przeznaczony dla pacjentki jest święty...

reklama
Do góry