reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Wesołych świąt dziewczyny :)
nie miałam czasu wcZeśniej napisać. Mi na kolację mdłości dopuściły zresztą slabsze już sa :) najbardziej podeszla mi kapusta z grochem :)
mili cieszę się ze wkoncu zobaczyłam serduszko :) pozdrowionka

reklama
Cześć i Wesołych Świąt :) Melduje się kolejna lipcówka :)

chociaż brzuch nie urósł mi zbytnio to pojawiły się pierwsze rozstępy :szok::no::no: muszę zakupić jakieś smarowidełko bo jak tak dalej pójdzie to będzie nieciekawie :p
Doświadczone koleżanki poleciły mi Palmers. Podobno ma najlepszy skład i jest bardzo skuteczny. Już zakupiłam - smaruję piersi, brzuch i boczki ;) Przyjemnie pachnie, masłem kakaowym.

Ja również dołączam się do życzeń dla każdej z Was - wesołych świąt :) :) oby maleństwa rosły zdrowo :) :)
U mnie też wielkie obżarstwo.. zgaga.. niestrawność..senność po jedzeniu.. dzisiaj lekko mnie kuło jakby mi ktoś szpilkę wbijał no i mdłości przyszły na chwilę.. :baffled: musiałam sobie meliski zaparzyć ;) do tego ciepła kąpiel no i jestem a jak wasze samopoczucie ?

Kunda łączę się w bólu Mój żołądek też nie pozwolił mi się cieszyć świątecznym obżarstwem,jedynie ciasta mi wchodziły gładko...za gładko:-D

W końcu dziś piękna pogoda to sobie pospacerujemy! coby za dużo nie przytyć.

Hej hej hej!
Oj obżarstwo.. niestety ale było :D
Fakt faktem mięska nie zjadłam żadnego.. ( pomimo, że piekłam i smażyłam dla mojego T, i u teściowej było pełno to nawet nie chcem na nie patrzeć ) inne rzeczy jak najbardziej pieczarki faszerowane, gołąbki bez liści, śledziki no ii... ciaaasta! :D Stwierdzam, że za dużo tego wszystkiego, niech się kończą te zapasy :)

Moje samopoczucie w porządku, objawy odeszły, ani mdłości ani bolących piersi no nic :(
Mam nadzieje, że w poniedziałek na wizycie będzie wszystko w porządku..

Dzisiaj na spokojnie, pojedziemy do kina i później będzie dzień lenia :-)

witam :)
kunda mnie od slodkiego tez odzrucilo. zrobilam 4 placki i zadnego nie sprobowalam. wczoraj caly dzien zle sie czulam jeszcze mlody marudzil bo katar i kaszel go wzial. mnie piersi nie bola juz tak bardzo ale zrobily sie strasznie wrazliwe i wrocila mi ochota na przytulanki :) co mnie cieszy :) tez bede chciala wczesniej isc na usg. moze sie uda w pon lub wtorek.

witajcie :-)
ależ jestem objedzona i na nic nie mam siły.. dzisiaj odpoczywamy cały dzień i jemy :)
ja się czuje przemęczona i ciągle głowa mnie boli ..

reklama
Mnie też dzisiaj lenistwo ogarnęło,w święta pojadłam,brzuszek sie naokrąglił i wczoraj wieczorem zauważyłam ile mam rozstępów,może nie jakoś strasznie dużo,kilka w okolicy blizny po cc i jeden nad pępkiem-pojawił się kilka godz przed porodem,mąż widząc moją przerażoną minę,zrobił kolejny prezent i zakupił balsam.W pierwszej ciąży niczym nie smarowałam.
Dopadły mnie jakieś złe myśli,strach... A do kolejnego usg tak daleko

Do góry