reklama
Cześć i Wesołych Świąt Melduje się kolejna lipcówka
Doświadczone koleżanki poleciły mi Palmers. Podobno ma najlepszy skład i jest bardzo skuteczny. Już zakupiłam - smaruję piersi, brzuch i boczki Przyjemnie pachnie, masłem kakaowym.chociaż brzuch nie urósł mi zbytnio to pojawiły się pierwsze rozstępy muszę zakupić jakieś smarowidełko bo jak tak dalej pójdzie to będzie nieciekawie
karolina859
Fanka BB :)
Ja również dołączam się do życzeń dla każdej z Was - wesołych świąt oby maleństwa rosły zdrowo
U mnie też wielkie obżarstwo.. zgaga.. niestrawność..senność po jedzeniu.. dzisiaj lekko mnie kuło jakby mi ktoś szpilkę wbijał no i mdłości przyszły na chwilę.. musiałam sobie meliski zaparzyć do tego ciepła kąpiel no i jestem a jak wasze samopoczucie ?
U mnie też wielkie obżarstwo.. zgaga.. niestrawność..senność po jedzeniu.. dzisiaj lekko mnie kuło jakby mi ktoś szpilkę wbijał no i mdłości przyszły na chwilę.. musiałam sobie meliski zaparzyć do tego ciepła kąpiel no i jestem a jak wasze samopoczucie ?
martyska1223
Hej hej hej!
Oj obżarstwo.. niestety ale było
Fakt faktem mięska nie zjadłam żadnego.. ( pomimo, że piekłam i smażyłam dla mojego T, i u teściowej było pełno to nawet nie chcem na nie patrzeć ) inne rzeczy jak najbardziej pieczarki faszerowane, gołąbki bez liści, śledziki no ii... ciaaasta! Stwierdzam, że za dużo tego wszystkiego, niech się kończą te zapasy
Moje samopoczucie w porządku, objawy odeszły, ani mdłości ani bolących piersi no nic
Mam nadzieje, że w poniedziałek na wizycie będzie wszystko w porządku..
Dzisiaj na spokojnie, pojedziemy do kina i później będzie dzień lenia :-)
Oj obżarstwo.. niestety ale było
Fakt faktem mięska nie zjadłam żadnego.. ( pomimo, że piekłam i smażyłam dla mojego T, i u teściowej było pełno to nawet nie chcem na nie patrzeć ) inne rzeczy jak najbardziej pieczarki faszerowane, gołąbki bez liści, śledziki no ii... ciaaasta! Stwierdzam, że za dużo tego wszystkiego, niech się kończą te zapasy
Moje samopoczucie w porządku, objawy odeszły, ani mdłości ani bolących piersi no nic
Mam nadzieje, że w poniedziałek na wizycie będzie wszystko w porządku..
Dzisiaj na spokojnie, pojedziemy do kina i później będzie dzień lenia :-)
witam
kunda mnie od slodkiego tez odzrucilo. zrobilam 4 placki i zadnego nie sprobowalam. wczoraj caly dzien zle sie czulam jeszcze mlody marudzil bo katar i kaszel go wzial. mnie piersi nie bola juz tak bardzo ale zrobily sie strasznie wrazliwe i wrocila mi ochota na przytulanki co mnie cieszy tez bede chciala wczesniej isc na usg. moze sie uda w pon lub wtorek.
kunda mnie od slodkiego tez odzrucilo. zrobilam 4 placki i zadnego nie sprobowalam. wczoraj caly dzien zle sie czulam jeszcze mlody marudzil bo katar i kaszel go wzial. mnie piersi nie bola juz tak bardzo ale zrobily sie strasznie wrazliwe i wrocila mi ochota na przytulanki co mnie cieszy tez bede chciala wczesniej isc na usg. moze sie uda w pon lub wtorek.
reklama
miq
Mnie też dzisiaj lenistwo ogarnęło,w święta pojadłam,brzuszek sie naokrąglił i wczoraj wieczorem zauważyłam ile mam rozstępów,może nie jakoś strasznie dużo,kilka w okolicy blizny po cc i jeden nad pępkiem-pojawił się kilka godz przed porodem,mąż widząc moją przerażoną minę,zrobił kolejny prezent i zakupił balsam.W pierwszej ciąży niczym nie smarowałam.
Dopadły mnie jakieś złe myśli,strach... A do kolejnego usg tak daleko
Dopadły mnie jakieś złe myśli,strach... A do kolejnego usg tak daleko