reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

witam, gratuluje udanych wizyt i życzę wszystkim zdrowych i spokojnych świąt :)
ja jutro z rana jade do teściów i tam zostaniemy na wigilii i pierwsze święto.. ogólnie jestem już przemęczona całym tym przed świątecznym zamieszaniem i nie mogę się doczekać kilku dni odpoczynku:)

reklama
Mili coś u Ciebie przeciąga te porządki ;) Super że słyszałaś serduszko :) Bardzo fajnie

Dziewczyny moje kochane
Życzę wam Brzuchatki zdrowych, wesołych świąt oraz dużo radości i spokoju w gronie najbliższych :)

Buziole dla was jeśli nie udało by się połączyć apką do piątku :*

Hej dziewczyny dobrze wiedzieć ze nie tylko ja nie mam żadnych objawow. Badanie mam dopiero w sylwestra więc muszę wytrzymac. Ja na święta nigdzie nie jadę zostaje tylko ze swoim M więc będę miała spokój zero pośpiechu i odpoczynek.
Życzę wam wesołych świąt

Kochane mamusie :)
Chciałam wam życzyć zdrowych i wesołych świat. Pociechy z rodziny i 9 miesięcy spędzonych w spokoju. Mam nadzieje, że każda z was święta spędzi ze swoimi ukochanymi :)

Ja niestety jeszcze w pracy, ale zgodzili się żebym nie siedziała do 15 tylko do 14 czyli godzinka zaoszczędzona. Więc z usmiechem na twarzy odliczam czas :)
3majcie się i ostrożnie z jedzonkiem, żeby was zgaga nie dopadła! :-):-D

Dziewczyny życzę Wam spokojnych Świąt Bożego Narodzenie w rodzinnym gronie, duuużo zdrowia i spokoju bo to Nam teraz najbardziej potrzebne, pojedzcie rybki bo to wskazane dla naszych dzieciaczków-niech bobaski rosną Nam zdrowo.
Dziewczynom, które pożegnały się z Nami życzę dużo siły i owocnego przyszłego roku
Wesołych Świąt!

Boże Narodzenie to cudowny czas.
Wszyscy już czekają na choinki blask.
Na jej świeży zapach i kolorów moc.
Na pierwszą gwiazdkę
i tę cudowną wigilijną noc.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

reklama
Cześć

Jak po wigili? Brzuchy pełne? My byliśmy na dwóch - najpierw u teścia a potem u teściowej i reszty rodziny. Obrżarstwo straszne, same pyszności. Okazało się, że mój dzieć najbardziej lubi pierogi z kapustą i barszczyk.
Dzisiaj jeszcze wspólny obiad a jutro 800km do domu.

pani.olga, Kunda, Migotka gratuluję wizyt. Oby tak dalej.

ola1212 u mnie prenatalne w 12 tyg. z PAPPa 300 zł, a bez PAPPa na NFZ to za darmo. W 20. tyg. 250 zł i w 30 tyg. 200 zł.

madziuuula87 dziwna ta lekarka. Nie myślisz o zmianie?

Mili super :) W końcu usłyszałaś swojego brzdącą :)

Miłego dnia i wesołych :)

Do góry