reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ada bardzo mi przykro:no:

Dziewczyny trzymajcie kciuki bo dzis najpier wizyta u audiologa tu sie nie boje nawet jak beda gorsze wyniki to damy rade. Ale potem mam prenatalne to tych wszystkich moich przygodach bardzo sie boje.....

Jestem i ja!

Po wielu próbach, nerwach, krzychakach płaczach dotarliśmy się. Ja zrozumiałam kilka rzeczy, on mam nadzieje, ze tez. Oby do przodu!
Kochane wszystkie wątki na bieżąco czytalam, ale już nie będę odpisywać bo połowę zjadla moja skleroza..

Ada kochana, 3 maj się ciepło !

Święta święta święta! Dzisiejszy dzień mnie przeraża. Mam tyle do zrobienia a tak mało czasu i dodatkowo zmęczenie tak szybko łapie. Jeszcze dodatkowo musze wrócić na miasto do sklepu bo okazało się, że portfel który kupiłam siostrze jest zepsuty wrr.. dzisiejszy dzień albo chociaż jutrzejszy przydał by się wolny.. ale niestety będę w pracy do 15 a wigilia u teściów na 17. Stresuje się tymi całymi świętami do jasnej ciasnej!
Z góry przepraszam za wszelkie literówki ale pisze na telefonie i dziwne słowa mogą się pojawić :)

Ps. Wizyta juz w poniedzialek- mam nadzieje, ze wszystko będzie w porządku bo jakoś dziwnie się ostatnio czuje i na dodatek jak by dolegliwości ciążowe ustały ?

Ada kochana bardzo mi przykro.. ale przeżyłam podobną historię w zeszłym roku jak w 14 tyg poszłam na usg a lekarz mi powiedział że dzidzia nie rozwija się od 7 tyg.. teraz drżę o każde usg.. mam nadzieję że ryzyko mija z każdym dniem..
Kunda trzymam kciuki ;) pochwal się maleństwem .
Martyśka mam tak samo.. praktycznie zero objawów.. a przecież w piątek widziałam jak maluch fika..

Ada bardzo mi przykro:no:

Dziewczyny trzymajcie kciuki bo dzis najpier wizyta u audiologa tu sie nie boje nawet jak beda gorsze wyniki to damy rade. Ale potem mam prenatalne to tych wszystkich moich przygodach bardzo sie boje.....

Trzymam kciuki będzie dobrze :)))

Martyska widzę że my nie dość że te same terminy wizyt to i te same myśli. Siusiu mnie nie odpuściło ale juz nic nie kuje no i cycochy mniej rwą :/ Na którą masz w pon? Ja ok 19 pewnie będę u gina a o której wejdę ciężko stwierdzić :/

reklama
Ja mam na 16.20 ale znając życie to wejdę około 18.. a cycuchy to już chyba zapomniałam ze wogole bolały. Jakoś tak dziwnie, czasem mnie tylko coś zakluje i to wszystko..

Do góry