reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Jak samopoczucie moje piękne ? Ja mam chwilę przerwy bo walczyłam wcześniej z myciem okien i umyłam w dwóch pokojach i kuchni , na jutro zostawiłam sobie okno u dzieci.. nawet sprawnie mi to poszło do tego cały nasz pokój wysprzątałam i mam zamiar zabrać się za resztę ale leniucha złapałam :szok:

reklama
Mili dziękuję i co do twojej córci ja ostatnio też to przechodziłam z 4 letnia chrzesnica. Pocalowala brzuszek i mowila ze ona teraz.musi mówić do dzidzi żeby dzidzia ja poznała i żeby chciała się później z nią bawić ;))

Asia_asia to zerknij jeszcze na normy FT3 i FT4. Najlepiej też przeliczyć te wartości procentowo. W skrócie chodzi o to by wolne hormony były jak najbliżej połowy normy, FT3 może być wyżej. Jest to stan pożądany zwłaszcza w ciąży.

Byłam na wizycie u ginekologa, w związku z wczorajszym upadkiem. Na szczęście z dzieckiem wszystko w porządku. Machało rączkami i nóżkami i mierzy już 32 mm. Radość wielka :-)

Ostatnia edycja:
Martyska1223 sto lat: ):)
Ja też po wizycie i wiecie co źle odczytalam wynik ale jestem głupia. Maluch rośnie zdrowo ma już 3,1 cm Ale się ciesze i wiecie co jak go oglądałam to akurat się poruszał aż łezka się zakrecila w oku

Ostatnia edycja:
Jak samopoczucie moje piękne ? Ja mam chwilę przerwy bo walczyłam wcześniej z myciem okien i umyłam w dwóch pokojach i kuchni , na jutro zostawiłam sobie okno u dzieci.. nawet sprawnie mi to poszło do tego cały nasz pokój wysprzątałam i mam zamiar zabrać się za resztę ale leniucha złapałam :szok:

a ja wczoraj szorowałam dywan 1,5 godziny mi to zajęło a potem w nocy spać nie mogłam bo mi ręka zaczęła drętwieć od tego szorowania:szok: a na dalsze porządki nie mam za bardzo czasu ani ochoty pewnie w sobotę będę szaleć ale w tym roku mój P będzie musił mi pomóc bo sama przesuwać szafek i łózek nie będę .........

a tak w ogóle bardziej niż świąt nie mogę się doczekać usg:-)

martyska najlepszego ;-)

Dziewczyny... Wczoraj umierałam... Tyle razy wymiotowałam, że nie wiedziałam już co mam robić. O 13 pojechałam z Zochą do teściów i położyłam się u nich, a oni zajmowali się Zosią, a ja kursowałam łóżko- toaleta... Na szczęście dzisiaj jest lepiej...

Niestety dowiedzieliśmy się dzisiaj, że mój tata po 6 latach walki z rakiem ma nowe przerzuty...:-:)-:)-( Także przepraszam jeśli nie będę się na bieżąco udzielać, ale to będzie trudny czas:-(Prześlijcie czasem trochę energii pozytywnej, żeby mu się chciało walczyć...

ja też piłam ten suplement i muszę przyznać, że naprawdę pomagało. Nie dość, że miałam mdłości przez całą ciążę, to jeszcze cierpię na chorobę lokomocyjną. Lek na bazie imbiru w postaci imbifemu był więc niezastąpiony,

reklama
Ewelka bardzo mi przykro :( przesyłam pozytywna energię dla twojego taty i trzymam &&&&

Lekar jaki suplement coś chyba przegapiłam i na co jest dobry?

Do góry