reklama
anieok przestan sobie wmawiac glupoty! serio.. to jest nie zdrowe:* chociaz ja wiem ja jestem 1 raz w ciazy i caly czas sie boje ze @przyjdzie
jak mnie brzuch boli to sie boje ze cos nie tak.. i niestety za kazdym razem jak ide do lazienki to patrze czy przypadkeim cos jest nie tak.. kazda z nas ma obawy.. i niestety prawda jest taka ze jak ma cos posc nie tak to my i tak nawet jak bedziemy chuchały i dmuchaly to nic nie poradzimy. organizm zdrowego zarodka sie nie pozbedzie wiec chociaz postarajmy sie byc dobrej mysli!
wichurka82
Fanka BB :)
No ja wlasnie tez mdłości nie mam. W 1 ciazy to przez 9 miesięcy wymiotowalam, ale moze jeszcze wszystko przede mną...
Teraz tez mi sie zdarzyło zwymiotować pare razy ale nie mdli mnie...
Teraz tez mi sie zdarzyło zwymiotować pare razy ale nie mdli mnie...
Ania-Belfast
Hej
Dziewczyny nazywam sie Ania
Jestem pod koniec 5 tygodnia :-)
To moja Pierwsza Ciaza wiec jestem bardzo szczesliwa ale i troszke zestresowana
Dziewczyny nazywam sie Ania
Jestem pod koniec 5 tygodnia :-)
To moja Pierwsza Ciaza wiec jestem bardzo szczesliwa ale i troszke zestresowana
Ania-Belfast
Racja A1900 ;-)
Wczoraj bylam u lekarza bo bardzo zle sie czulam i okazalo sie ze mam zakazenie ukladu moczowego :-(
Wczoraj bylam u lekarza bo bardzo zle sie czulam i okazalo sie ze mam zakazenie ukladu moczowego :-(
wichurka82
Dokładnie dziewczyny stres bedzie pewnie do samego konca. Najpierw czy zarodek dobrze sie umiejscowił i czy serduszko bije. Pozniej przy pierwszym genetycznym czy zdrowe, pozniej na polowkowym czy wszystko dobrze sie rozwija, pozniej czy poród przebiegnie pomyślnie i tak cały czas....
reklama
ewelak
Zosinkowa Mama
Ania Witamy :-) Szybkiego powrotu do zdrowia!
Jakąś liste naszą trzeba byłoby zrobić... ;-)
Jakąś liste naszą trzeba byłoby zrobić... ;-)
Ostatnia edycja: