reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

U mnie to powoli mdłości się zaczynają chyba bo mam od 2 dni takie lekkie ale przez cały dzień :p a też się stresuję, czy wszystko będzie dobrze...

reklama
Wichurka moja beta wczoraj 5000 :D

Coraz więcej nas :)))

Ja będę mieć pierwszą wizytę w poniedziałek, będzie to 5 tc i 2 d - ciekawe czy zobaczymy serduszko :))))

Podobno w drugiej ciąży ma się mniejsze dolegliwości ciążowe - u mnie na razie się potwierdza :D

Ja mdlosci mam juz z ponad 2 tygodnie piersi mnie strasznie bola a zachcianki jakies macie kobietki?
bo ja wlasnie zjadlam rybke :-D

Michalina No to beta piękna :)
Tyle ze u mnie do zapłodnienia doszło 19.10. Juz w tamtej ciazy podejrzewałam ze mam owu pozniej niz w środku cyklu.

mi póki co mdłości na szczęscie nie dokuczają :).w ciąży z Nataszą mdliło mnie non stop przez 4 miesiące.....brrrr strasznie było. Teraz mam masakryczne wahania nastroju i kompletny brak apetytu...

Malf mam to samo- w pierwszej ciąży mdłości mi dokuczały okropnie. Teraz ich nie mam, ale za to brak apetytu... Już nie wiem co jeść, żeby w ogóle coś wleciało do żołądka.

Witam z rana :) ale sie rozpisalyscie :)
Moja pierwsza ciaza to byl najgorszy czas w moim zyciu wymiomtowalam 24h na dobe do 24tyg pozniej juz tylko rano I wieczorem albo jak bylam troszke glodna. Wiecznie mialam anemie I kilka razy odwodniona oby teraz bylo lepiej :)
Tez was czasamo kluje jajnik?

dzien dobry mamuski:) to moja 1 ciaza i tak naprawde nie wiem i nie wiedzialam czego moge sie spodziewac.. ogolnie od 5tygodnia mam mdlosci.. na szczescie nie wymiotuje. boli mnie glowa prawie non stop i nie moge w nocy spac mimo ze o 20 mi sie juz spac chce ale no miejsca sobie nie moge znalesc krece sie i krece tylko;p co do klucia jajnikow. coz mnie codziennie cos w bruchu pobolewa albo zakuje;/ nie wiem czy to jajnik czy nie ale moja Pani dr jak pytala czy mam takie bole to powiedziala ze to normalne bo macica sie rozciaga i wiezadla tez dlatego np moze bolec w pachwinach itd a ze ja dodatkowo mam tylozgiecie macicy to pewnie bedzie mnie pobolewac. aczkolwiek to nie zmiania faktu ze jak mnie brzuch pobolewa to boje sie caly czas czy to nie skonczy sie zaraz@;/

reklama
A1990 ja mam identycznie jak Ty
Co cos mnie jajnik zaboli to boje sie ze @ przyszla
Jak ide do wc to sie caly czas martwie ze krew zobacze :-(
Niestety tutaj w irl pol pierwszs wizyta u gin jest dopiero kolo 12 tygodnia co mnie wcale nie udpokaja
A do tego ta infekcja :-(

Moj Kochany Maz naszczescie wymyslil by zabrac mnie w 7 tygodniu(czyli za tydzien w sobote)do gin do dublina na prywatna wizyte i skan wiec juz od dawna dni odliczam

Do góry