reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

kornelia śliczna malutka i duża faktycznie :-)
zulugulka ja też natłuszczam ciemieniuche od wczoraj i rezultat super tylko ja naturalnie oliwą z oliwek z ziołami spróbuj dziś zapomniałam zrobie znów jutro:zawstydzona/y:

A to mój kawaler
Zobacz załącznik 709233Zobacz załącznik 709234Zobacz załącznik 709235
a propo polecam tummy tub na kolki - ekstra rozluźnia dziecko :-) my mamy pożyczone od położnej :-)

Tez mam to wiaderko i se chwale maly jest rozluzniony i spokojny ... Ale ze na kolki dobre to musze wyprobowac ... Bo maly ma straszne kolki.... Mi siostra kupila bo pytala co chce .

reklama
Witajcie...A ja niestety ostatnio nie rozstaje się z moją marudka przyklejona do piersi... Chyba zakumala że pierś oprócz tego że daje mleczko można sobie również pociumkac a najlepiej ciumkac cały dzień i całą noc...
Wypróbowalam już różne smoki ale wszystkie powodują u niej odruch wymiotny,myślałam że to kwestia wielkości ale chyba jednak wynika to z tego ze ona nie chce i tyle...Bo smoczek MAM nawet ssala ok 10 min raz i to wszystko. Chciałam kupić mniejszy ale nawet Avent Mini 0-2 MC okazał się za długi ( a strasznie ciężko było mi go gdziekolwiek dostać). Dalej próbuje z MAM. Oprócz tego zrobiłam ostanie podejście i zamówiłam Avent Soothie 0-3 mc. Któraś ma poleca odradza?
Choć ręce mi już opadają...:-S
Miłego dnia dziewczyny ;-)
Swoją drogą mega komicznie to wygląda,można podejrzeć co się dzieje w środku buźki :-D
https://youtu.be/1ydP5u_tSSE

Ostatnia edycja:
Bryy.. Mój maluch praktycznie już smoczka nie chcę wcale, bo znalazł coś lepszego... kciuk! Już wolałabym ten smoczek, bo łatwiej od niego odzwyczaić, no ale co zrobić :/ Waga u nas już z 3100 przy urodzeniu do równej 6 dobiła! Pampersy się za ciasne zrobiły i go uciskały w pachwinach więc musiałam przejść na 4 chociaż niby od 7 kilo...Oto mój olbrzymi maluszek :)
eee.jpgwww.jpgqqq.jpgrrr.jpg
A to mój pierworodny jak miał około 7 tygodni
marcelek.jpeg

Załączniki

• eee.jpg
    eee.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 69
  • www.jpg
    www.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 83
  • qqq.jpg
    qqq.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 75
  • rrr.jpg
    rrr.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 76
  • marcelek.jpeg
    marcelek.jpeg
    26,2 KB · Wyświetleń: 87
Witajcie...A ja niestety ostatnio nie rozstaje się z moją marudka przyklejona do piersi... Chyba zakumala że pierś oprócz tego że daje mleczko można sobie również pociumkac a najlepiej ciumkac cały dzień i całą noc...
Wypróbowalam już różne smoki ale wszystkie powodują u niej odruch wymiotny,myślałam że to kwestia wielkości ale chyba jednak wynika to z tego ze ona nie chce i tyle...Bo smoczek MAM nawet ssala ok 10 min raz i to wszystko. Chciałam kupić mniejszy ale nawet Avent Mini 0-2 MC okazał się za długi ( a strasznie ciężko było mi go gdziekolwiek dostać). Dalej próbuje z MAM. Oprócz tego zrobiłam ostanie podejście i zamówiłam Avent Soothie 0-3 mc. Któraś ma poleca odradza?
Choć ręce mi już opadają...:-S
Miłego dnia dziewczyny ;-)
Swoją drogą mega komicznie to wygląda,można podejrzeć co się dzieje w środku buźki :-D
https://youtu.be/1ydP5u_tSSE
My mamy identycznie.tego aventa newborn0-2 mamy,ale bardzo rzadko go ciumka,woli pierś,ale ile można na mnie wisieć???My po szczepieniu 6w1,jak na razie wszystko ok.Ale mamy problem z gazami,nad ranem męczą go pierdy i mamy dawać espumisan.Czy u Was się sprawdził?do tego raz na 6-7 kup zrobi zieloną,a zapomniałam o tym lekarce powiedzieć bo tym szczepieniem się przejęłam.A tak poza tym to maruda do n-tej potęgi

reklama
Do góry