reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Gosica my też mamy jutro szczepienie trzymam kciuki za was i za nas, też sie boję nasluchalam sie ze 3 dni dziecko jest marudne. Zobaczymy jak będzie u nas mam nadzieję ze będzie ok.

Gosica my też mamy jutro szczepienie trzymam kciuki za was i za nas, też sie boję nasluchalam sie ze 3 dni dziecko jest marudne. Zobaczymy jak będzie u nas mam nadzieję ze będzie ok.

U nas po szczepieniu mała zachowywała się całkowicie jak codzień ;) wiec nie nastawiaj się - strasznie stresujące te szczepienia :/ trzymam kciuki

Ola my też mamy woombie i bardzo sobie chwalimy. Obecnie mamy rozmiar 6-9 kg. Ten najmniejszy kupiłam używany. Ten obecny juz niestety nowy , bo używki nie znalazłam.

Waruna potwierdzam . Sezon przeziębień rozpoczęty. Starsza 4 dni w żłobku i z gilami do pasa, wiec dzisiaj został w domu. Młodszy póki co stawia opór chorobie - czasami lekko rzezi mu w nosie , ale nie wymaga to interwencji. Juz ja widzę nasze szczepienia jak tak starszak będzie chorobska przynosił. Pewnie w wakacje zaczniemy ;)

Kurde ten kikut nam wisi na takim juz "włosku", mógłby odpaść już bo mnie denerwuję ta ciągła pielęgnacja i strach czy się nie zabrudzil.

hej
witam sie z Wami, my mam nadzieje powoli wyjdziemy na prostą bo mamy diagnoze - bakteria w moczu Klebsiella pneumoniae
jak czytałam mogł sie zarazić nawet w szpitalu ,mamy bactrim, na 10 dni potem odczekamy kilka dni i znów posiew a nietolerancja laktozy wykluczona!! na szczęście :-) zmieniliśmy krople na espumisan zwykły i daje ekstra rezultaty, przynajmniej mały nie płacze cały dzień tylko popłakuje czasem.
A dzis mamy 8 tyg i Tymon ma 5470g!!! i 62 cm jest mega wielki :-D
Gaworzy, śmieje się, i wodzi wzrokiem za nami i zabawkami, a najbardziej podoba mu sie karuzelka mojej roboty czarno-biało-czerwona :-)
Nie mam czasu do Was zagladać bo albo całodzienny płacz albo starszak, czasem zrobiłam tylko zupe za cały dzień, ale mam nadzieje ze sie to wyreguluje

Kati jak twój jest wielki to co ja mam powiedzieć?? ;-) Moja Łucja też ma 8 tygodni a tydzień temu już miała 68cm i 5650g, a urodziła się 56cm i 3900g... Rośnie jak szalona

To moja straszna kruszynka przy Waszych :)

Właśnie zobaczyłam wyniki badań w necie, no i tsh w normie, ale morfologia średnia.. płytki krwi dwukrotnie przekroczone... Czytam na necie, że niemowlęta tak mogą mieć - no nic jutro spróbuje dorwać lekarza na czacie.

reklama
Do góry