reklama
Gosica my też mamy jutro szczepienie trzymam kciuki za was i za nas, też sie boję nasluchalam sie ze 3 dni dziecko jest marudne. Zobaczymy jak będzie u nas mam nadzieję ze będzie ok.
U nas po szczepieniu mała zachowywała się całkowicie jak codzień wiec nie nastawiaj się - strasznie stresujące te szczepienia :/ trzymam kciuki
Waruna potwierdzam . Sezon przeziębień rozpoczęty. Starsza 4 dni w żłobku i z gilami do pasa, wiec dzisiaj został w domu. Młodszy póki co stawia opór chorobie - czasami lekko rzezi mu w nosie , ale nie wymaga to interwencji. Juz ja widzę nasze szczepienia jak tak starszak będzie chorobska przynosił. Pewnie w wakacje zaczniemy
hej
witam sie z Wami, my mam nadzieje powoli wyjdziemy na prostą bo mamy diagnoze - bakteria w moczu Klebsiella pneumoniae
jak czytałam mogł sie zarazić nawet w szpitalu ,mamy bactrim, na 10 dni potem odczekamy kilka dni i znów posiew a nietolerancja laktozy wykluczona!! na szczęście :-) zmieniliśmy krople na espumisan zwykły i daje ekstra rezultaty, przynajmniej mały nie płacze cały dzień tylko popłakuje czasem.
A dzis mamy 8 tyg i Tymon ma 5470g!!! i 62 cm jest mega wielki
Gaworzy, śmieje się, i wodzi wzrokiem za nami i zabawkami, a najbardziej podoba mu sie karuzelka mojej roboty czarno-biało-czerwona :-)
Nie mam czasu do Was zagladać bo albo całodzienny płacz albo starszak, czasem zrobiłam tylko zupe za cały dzień, ale mam nadzieje ze sie to wyreguluje
witam sie z Wami, my mam nadzieje powoli wyjdziemy na prostą bo mamy diagnoze - bakteria w moczu Klebsiella pneumoniae
jak czytałam mogł sie zarazić nawet w szpitalu ,mamy bactrim, na 10 dni potem odczekamy kilka dni i znów posiew a nietolerancja laktozy wykluczona!! na szczęście :-) zmieniliśmy krople na espumisan zwykły i daje ekstra rezultaty, przynajmniej mały nie płacze cały dzień tylko popłakuje czasem.
A dzis mamy 8 tyg i Tymon ma 5470g!!! i 62 cm jest mega wielki
Gaworzy, śmieje się, i wodzi wzrokiem za nami i zabawkami, a najbardziej podoba mu sie karuzelka mojej roboty czarno-biało-czerwona :-)
Nie mam czasu do Was zagladać bo albo całodzienny płacz albo starszak, czasem zrobiłam tylko zupe za cały dzień, ale mam nadzieje ze sie to wyreguluje
kornelia1802
Fanka BB :)
Kati jak twój jest wielki to co ja mam powiedzieć?? ;-) Moja Łucja też ma 8 tygodni a tydzień temu już miała 68cm i 5650g, a urodziła się 56cm i 3900g... Rośnie jak szalona
To moja straszna kruszynka przy Waszych
Właśnie zobaczyłam wyniki badań w necie, no i tsh w normie, ale morfologia średnia.. płytki krwi dwukrotnie przekroczone... Czytam na necie, że niemowlęta tak mogą mieć - no nic jutro spróbuje dorwać lekarza na czacie.
Właśnie zobaczyłam wyniki badań w necie, no i tsh w normie, ale morfologia średnia.. płytki krwi dwukrotnie przekroczone... Czytam na necie, że niemowlęta tak mogą mieć - no nic jutro spróbuje dorwać lekarza na czacie.
reklama