martyska1223
Fanka BB :)
Haha moja córa to kruszynka przy tych słodziakach. 10 tygodni, 4500g, 58cm. Waga urodzeniowa 2450g, 49cm.
Jakie duże oczy! )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha moja córa to kruszynka przy tych słodziakach. 10 tygodni, 4500g, 58cm. Waga urodzeniowa 2450g, 49cm.
Jakie duże oczy! )
Może coś nadchodzi
Jakie duże oczy! )
Hej kobietki,a u Nas wirusy szaleją:/
Starsza pięknie się odnalazła w przedszkolu ale na weekend do domu przyszła z zarazkami i zaraziła malutką,więc noc bezcenna,gile rządziła
W piątek mamy usg bioderek,wiec jak nie przejdzie to zachacze o pediatre bo mamy piętro niżej
Kobietki polecie coś na ciemieniuchę,byle nie olejek bo nie cierpię takich lekkich kosmetyków. U Lilki sprawdził się krem z AA na ciemieniuchę ale ponoć nie ma go już w sprzedaży
Pomyślę nad tym, może wstawię jakoś na chwilę zdjęcie na "tajnym" forum.. Zdecydowaliśmy się z mężem, że nie będziemy publikować zdjęć małej na necie czy to na forach czy na fejsie. Zaufanym znajomym po prostu wysyłałam mailem czy mmsemThriade pochwal się swoją malutka
Ja też dziś po szczepieniu 6w1 i tak samo, płakała strasznie przy wkłuciu i zaraz po, a teraz już w sumie jest normalna, śmieje się, zjadła i właśnie usypia z pozytywką. Co do jedzenia, to głównie cyc, ale dokarmiam ją czasem MM, nawet nie codziennie. Czasem po prostu jakoś mam mniej mleka, nie wiem o co chodzi. Są dni kiedy je tylko moje, a są dni kiedy karmię ją i karmię, ona się denerwuje i wciąga mi potem 100ml butli. Lekarka mi dziś powiedziała uwaga: że żeby mieć pokarm trzeba odpoczywać hahaha! No tak, wiem już co jest nie takto mogę napisać dłużej
my już po szczepieniu - zdecydowałam się na 6w1 ,Młody zniósł całkiem ok (oprócz wkłucia ,gdzie ryczał jak najęty i cieszyłam się wtedy ,że tylko jedno wkłucie...),waży 5100 w 7 tyg .
ślini się na potęgę ,łapki ciągle w buziaku...
najlepsza pozycja to taka jak do odbicia -najwięcej widać
lubi noszenie w chuście -i dla niezdecydowanych to zawiązanie kieszonki to jakieś 3 minuty -uczyłam sie z youtuba ( na warsztatach laska tylko sprawdziła jak dociągam )
noce są boskie -niestety dni już gorsze ...czekam jak na zbawienie jak zacznie więcej kumać , bo jak na razie to je,śpi 15 min ,leży na leżaczku i macie ,no i rączki ....
Thriade jak u Ciebie ?
Unormowało sie coś ?