reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Hejka

Mili1988 wspolczuje z calego serca kolezance, nawet nie wyobrazam sobie jaki to bol :(((( a ty staraj sie nie denerwowac, dla maluszka;-)

Miq ja mialam cc dwa razy, teraz na razie nic nie czuje ale w poprzedniej ciazy przy wiekszym brzuszku bylo czuc ze ciagnie przy bliznie :/ jednak nie jakos strasznie zeby sie martwic

Vivienne mnie na razie termin wychodzi ten sam co u ciebie ale jak na razie wyliczony z om :) super ze serduszko bije :)

A1990 oj wspolczuje, jakis spadek cukru czy cos? mnie tak w poprzednich ciazach na poczatku sie robilo, moze nie czarno przed oczami ale slabo i usiasc musialam. A co do usg to mnie zawsze zalecali wypic chociaz szklanke wody tak na pol godz przed usg, dokladnie nie wiem dlaczego ale podejrzewam ze przy pelnym pecherzu lepiej widac dziecko, szczegolnie jesli to usg polowkowe i polozna musi zrobic wszystkie pomiary ;)

angi-wawa1988 ja nigdy nie korzystalam sama ani nie mialam, w sumie potrzeby nie bylo bo co wizyta u poloznej to takim wlasnie urzadzeniem sluchalismy bicia serduszka :)

ja bylam dzis u lekarza, ale tylko chwile, spisal kiedy mialam ostatnia @, moje dane i przesle to do poloznych, mam nadzieje ze niedlugo bedzie wizyta i chociaz bicia serduszka poslucham bo ush=g dopiero w 12 tygodniu ;)

HE ja jestem załamana dostałam umowe tylko na poł roku czyli tak naprawde bede miała tylko do rozwiazania a tak chciałam na rok chociaz dostac :(( tak mi sie ryczec chce

No to chociaż tyle ze wszystko mi się nalezy ,Ale i tak jestem rozczarowana chciałam później korzystać dalej z prywatnej opieki Tak jak teraz. No trudno nic nie poradzę na to

ja juz jestem na l4 bo prace mialam fizyczna dzwiganie stanie itd i lekarka powiedziala ze to nie jest dobre dla ciazy i o.. ale wlasnie tak sie zastanawiam po skonczeniu umowy zus przejmie placenie za dodatkowy macierzynski i rodzicielsni czy jak to jest?

reklama
Pierwszy miesiąc L4 opłaca pracodawca każde kolejne opłaca juz zus, i tak samo jest na macierzyńskim zanosi się dokumenty do zusu i to oni wypłacają pieniążki :)

Do góry