a ja dzis malo nie zemdlalam;/ poszlam z moim na zakupy. nie bylo mi goraco ani nic bo kurtke zdjelam.. na poczatku wszystko ok. pozniej czuje ze robi mi sie tak bardzo nie dobrze.. mowie do mojego ze musimy isc do dzialu soki abym sie napila czegos slodkiego.. i za chwile jak mi sie czarno zaczelo robic przed oczami to nic nie widzialam jak mnie prowadzil.. dopiero kucnelam przy polkach zamknelam oczy zaczelam oddychac napilam sie i mi sie lepiej zrobilo... no masakra jakas nawet nie wiem od czego bo ani nie goraco ani nic tam nie smierdzialo.. ale uczucie okropne;/
reklama
Miłość, strasznie mi przykro.trzymaj się.
Mili, ja będąc w pierwszej ciąży miałam takie straszna samopoczucie psychiczne, o jakim Ty piszesz....nie dość, że strasznie źle się czułam, miałam milion wątpliwości, bałam się, to jeszcze hormony szalały....na szczęście z czasem przeszło .u Ciebie na pewno spotęgowała to jeszcze tragedia koleżanki...na pewno pozbierasz się,dasz radę!
Kagusia, kciuki za wizytę!
u mnie dziś strasznie senny dzień, a niestety na lenia pozwolić sobie nie mogę,bo pracy multum....teraz zrobiłam sobie chwilkę przerwy, żeby zobaczyć co Was i może zrobię jeszcze rezerwacja na wyjazd na narty w styczniu ...tak dla poprawy samopoczucia , a potem oby do 16
Mili, ja będąc w pierwszej ciąży miałam takie straszna samopoczucie psychiczne, o jakim Ty piszesz....nie dość, że strasznie źle się czułam, miałam milion wątpliwości, bałam się, to jeszcze hormony szalały....na szczęście z czasem przeszło .u Ciebie na pewno spotęgowała to jeszcze tragedia koleżanki...na pewno pozbierasz się,dasz radę!
Kagusia, kciuki za wizytę!
u mnie dziś strasznie senny dzień, a niestety na lenia pozwolić sobie nie mogę,bo pracy multum....teraz zrobiłam sobie chwilkę przerwy, żeby zobaczyć co Was i może zrobię jeszcze rezerwacja na wyjazd na narty w styczniu ...tak dla poprawy samopoczucia , a potem oby do 16
miq
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, w końcu ja też jestem po wizycie, serduszko bije termin od gin. 25.07
Muszę zrobić badania prenatalne, dobrze że sa na nfz bo i tak wizyty prywatne trzepia po kieszeni, jeszcze te wszystkie badania trzeba zrobić, też płatne przecież...
Orientujecie się ile w lab. Za grupę krwi, morfo, cukier, vdrl,hbs, te dwie grupy toxo biorą? Tzn wiem że morfo, cukier, mocz top raczej mało, grupa krwi chyba 30-40 ale ruch reszty to nie pamiętam. Muszę od męża kasę wziąć i nie wiem na ile się nastawiać
Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2
Ja za morfologie ogólną, mocz, glukozę, dwie toxo i vdrl płaciłam 93 zł, dzisiaj robiłam morfologię i hiv i płaciłam 42 zl, grupa ok 32 zl w Synevo, ja grupy nie robiłam bo mam wbita w książeczce RUM
karolina859 może czas iść do lekarza?
a dlaczego do 26tc? i jak się nie martwic jak boli;/Miq ja tez tak mam, lekarz mowi ze to zrostu po cc,ale do 26 tc nie ma co sie tym w ogole marwtic.
a co w tym obraźliwego? co miał ścisnąć i sprawdzić czy co?wiecie co, zbaraniałam, właśnie koleżanka mnie zbanowała na facebooku za to, że powiedziałam, że moim zdaniem słowa lekarza "czy ma pani pokarm?" moim zdaniem wcale nie są dla niej obraźliwe i że trochę szuka dziury w całym
angi-wawa1988 u mnie w 6tc było 113 u/min cytat z pewnej stronki dla rodziców: "Serce zaczyna bić około 23. dnia życia płodowego, jednak rejestracja jego czynności jest możliwa dopiero po dłuższym czasie w zależności od metody. Prawidłowo tętno płodu wynosi 110-150 uderzeń na minutę. Wartości poniżej 110/min określane są jako bradykardia, natomiast wartości powyżej 150/min to tachykardia."
angi-wawa1988
Miq to chyba się cieszę że wczesniej o tym nigdzie nie przeczytałem he he dziex za info
angi-wawa1988
Karolina859 probowałaś domowych sposobów co pisałyśmy?
miq
wiesz sama sie wystraszyłam, jak przeczytałam, że u Ciebie spore tętno a u Nas takie "słabiutkie" ale patrze, że Lila też miała identyczne i potem doczytałam więc chyba ok jestMiq to chyba się cieszę że wczesniej o tym nigdzie nie przeczytałem he he dziex za info
angi-wawa1988
Mi lekarz i z Oliwka i teraz tłumaczył że jest w porządku ale roznica spora chodz podobny termin byl z wizytami gdzie serduszo juz slyszalam, no i jak pierwsza była taka tak juz na każdym etapie widzę ze druga jest totalnie inna :\
angi-wawa1988
Wiecie jeszcze czego się nie mogę doczekać )) USG przez brzuch he he
Boshe nikt mi w pierwszej ciąży nie wyjaśnił jak wygląda USG he he ale żenue zaliczylam z mężem na wizycie
Boshe nikt mi w pierwszej ciąży nie wyjaśnił jak wygląda USG he he ale żenue zaliczylam z mężem na wizycie
miq
chyba dopiero te prenatalne są przez brzuch co? nie pamiętamWiecie jeszcze czego się nie mogę doczekać )) USG przez brzuch he he
my jak bylismy razem w pierwszej ciąży na usg, to lekarz sam zaprosił męża ale uprzedził że usg dopochwowe, i jeżeli nam nie przeszkadza to zaprasza
reklama